خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 26 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مکانیک متخلف ۱۵۰ میلیون ریال در گیلان محکوم شد

مهر | استان‌ها | شنبه، 23 خرداد 1405 - 10:11
رشت- مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان از محکومیت ۱۵۰ میلیون ریالی یک واحد مکانیکی به دلیل اضافه دریافت از مشتری در استان خبر داد.
شاكي،اميني،شعبه،رسيدگي

مرتضی امینی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: شعبه هیئت دوم رسیدگی به تخلفات صنفی رشت به پرونده اضافه دریافتی که با شکایت شاکی خصوصی مطرح شده بود را رسیدگی کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان افزود: شعبه پس از بررسی پرونده و ارائه نشدن مدارک معتبر تخلف انتسابی را محرز و متخلف را به پرداخت ۱۲۰ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
امینی گفت: شعبه همچنین ۳۰ میلیون ریال در حق شاکی خصوصی به محکومیت اضافه و در مجموع متخلف را به پرداخت ۱۵۰ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
به گفته امینی، بازرسان واحد بازرسی و نظارت اتاق اصناف پس از شکایت شاکی خصوصی گزارش تخلف را تهیه و برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند .