خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 22 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احضار دیپلمات ارشد آمریکایی در هند

مهر | بین‌الملل | جمعه، 22 خرداد 1405 - 13:22
یک منبع هندی گزارش داد که دهلی‌نو معاون رئیس هیئت دیپلماتیک آمریکا را در اعتراض به هدف قرار گرفتن کشتی‌های تجاری در سواحل عمان احضار کرد.
حمله،آمريكا،هندي،هند،نفتكش،احضار،دهلي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، خبرگزاری رویترز به نقل از یک منبع هندی گزارش داد که دهلی نو معاون رئیس هیئت دیپلماتیک آمریکا را در اعتراض به هدف قرار گرفتن کشتی‌های تجاری در سواحل عمان احضار کرد.
سارباناندا سونوال، وزیر کشتیرانی هند دیروز پنجشنبه در بیانیه ای اعلام کرد: ۳ ملوان هندی که پس از حمله آمریکا به یک نفتکش در نزدیکی سواحل عمان مفقود شده بودند، شده اند.
بر اساس اعلام این رسانه، مانوج یاداو، دبیرکل اتحادیه دریانوردان هند نیز این موضوع را تأیید کرد.
این در حالیست که وزارت امور خارجه هند دیروز چهارشنبه کاردار آمریکا را در اعتراض به حمله واشنگتن به نفتکش هندی در سواحل عمان احضار کرد.
ناگاراج نایدو معاون وزیر امور خارجه هند (MEA)، جیسون میکس کاردار آمریکا در دهلی نو را احضار کرد و در مورد این حمله از وی توضیح خواست.
این رویداد پس از آن رخ داد که دهلی نو حمله به نفتکش ستبلو با نام «M/T Marivex» با پرچم پالائو را که حامل ۲۸ خدمه از جمله ۲۴ تبعه هندی بود، به شدت محکوم کرد.
فرماندهی مرکزی ارتش تروریست آمریکا (سنتکام) با ادعای اینکه این کشتی در تلاش بود به سمت آب‌ های ایران برود، به آن حمله کرده بود.