خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وکیل پور: نمی‌توان برای انتخابات مجلس یازدهم از خیابان بهشت گل چید

فارس | سیاسی | سه شنبه، 01 مرداد 1398 - 14:41
هدف از برگزاری انتخابات شورایاری به هیچ وجه نمایانگر مدیریت شهروندان بر شهر نبوده بلکه صرفاً هدفی جز جمع آوری و انسجام آرا جهت یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی نیست.
انتخابات،شوراي،شوراياري،شهر،دوره،مجلس،اسلامي،تهران،يازدهمين، ...

هدف از برگزاری انتخابات شورایاری به هیچ وجه نمایانگر مدیریت شهروندان بر شهر نبوده بلکه صرفاً هدفی جز جمع آوری و انسجام آرا جهت یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی نیست.
به گزارش حوزه احزاب خبرگزاری فارس، مهدی وکیل‌پور دبیرکل حزب توسعه و عدالت ایران اسلامی در یادداشتی به بررسی انتخابات شورایاری‌ها اشاره کرده است.
متن یادداشت به شرح ذیل است:
پنجمین دوره انتخابات انجمن شورایاری محلات تهران روز جمعه مورخ 98.4.5 برگزار خواهد شد و این درحالیست که این انتخابات یکسال دیرتر از زمان مقرر خود در حال برگزاری است و آنچه شهروندان تهرانی را به فکر وا می دارد آن است که اصرار و تاکید اعضاء شورای شهر تهران ، شهردار و شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان بر انجام این انتخابات چرا در سال گذشته نبود و عزیزان هیچ تاکیدی بر انجام آن نداشتند و حال چطور می‌شود که انتخابات مذکور تنها با فاصله 7 ماه قبل از یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی انجام می شود و در ادامه علامتهای سوال زیادی را در ذهن شهروندان تهرانی ایجاد می کند که تعدادی از آنها بدین شرح می باشد :
دلیل و چرایی برگزاری انتخابات انجمن های شورایاری محلات با یکسال تاخیر و دقیقاً چندماه قبل از یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی
دلیل و چرایی اینکه چرا شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان بر انجام این انتخابات تاکید داشته و طی مطلبی در تاریخ 13/4/98 که در سایت ها و خبرگزاری ها موجود است بر حضور اصلاح طلبان و ثبت نام گسترده در انتخابات شورایاری ها تاکید دارند.
چرا یک حزب اصلاح طلب در برگزاری و انجام کلیه فرایندهای انتخابات شورایاری ها اعمال نفوذ می‌کند؟
چرا ناظرین این انتخابات توسط حزب اصلاح‌طلب مذکور سازماندهی شده و بر صندوق ها نظارت می‌کنند؟
اگر قرار است انتخابات بصورت الکترونیکی برگزار شود پس چرا تعرفه های رای گیری به تعداد بسیار زیادی چاپ و در بین مناطق توزیع شده است.
چرا صندوق انتخابات به جای آنکه در مساجد و مدارس باشد در دفاتر شورایاری ها مستقر شده است؟
سوالات فوق آنچه را در ذهن متبادر می کند آنست که هدف از برگزاری این انتخابات به هیچ وجه نمایانگر مدیریت شهروندان بر شهر نبوده بلکه صرفاً هدفی جز جمع آوری و انسجام آراء جهت یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی نیست و اعضاء شورای شهر تهران ، شهردار محترم و احزاب اصلاح طلب باید بدانند که شاخص و معیار کسب آراء مردم رقابت در خدمت صادقانه به آحاد مردم است نه برنامه ریزی و متوسل شدن به هر حربه ای جهت بدست آوردن آراء مردم و مسئولین شهری تهران می بایست این نکته مهم را نیز دریابند که پیروزی در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از انتخابات شورایاری ها عبور نخواهد کرد .
در ادامه باید تاکید کرد جنس انجمن های شورایاری صرفاً اجتماعی است و نمی توان آن را سیاسی کرد که این خود باعث سیاست زدگی مردم خواهد شد و این در حالیست که مردم ، محله خود را با محوریت مساجد ، هیئت های مذهبی ، هیئت های امنا مساجد و اخیراً سرای محلات مدیریت می کنند که این ریل گذاری توسط اعضاء شورای شهر فعلی و مسئولین شهرداری نادیده گرفته شده است .
در انتها ذکر این نکته ضروری است که آنچه اعضاء شورای شهر تهران باید مد نظر قرار دهند آن است که مردم تهران بطور کامل می دانند کدام شهردار و اعضاء شورای شهر دارای روحیه خدمت و مدیریت جهادی است پس بهتر است وقت خود را بیشتر صرف خدمت به مردم کنند تا سیاست بازی و بدانند که نمی توان برای انتخابات مجلس یازدهم از خیابان بهشت گل چید.
انتهای پیام/