خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 21 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمله وزیر خارجه لبنان به ایران / نظام ایران منبع رنج لبنان و منطقه است!

اعتماد | همه | پنجشنبه، 21 خرداد 1405 - 13:01
یوسف رجی وزیر خارجه لبنان، در اظهاراتی خصمانه و همسو با تل‌آویو، صبح امروز، با لحنی بی‌سابقه علیه حزب‌الله و جمهوری اسلامی ایران موضع‌گیری کرد.
لبنان،ايران،اسرائيل،مقاومت،خارجه،وزير،رجي،منطقه،تجاوزات

حمله وزیر خارجه لبنان به ایران / نظام ایران منبع رنج لبنان و منطقه اس…
یوسف رجی وزیر خارجه لبنان، در اظهاراتی خصمانه و همسو با تل‌آویو، صبح امروز، با لحنی بی‌سابقه علیه حزب‌الله و جمهوری اسلامی ایران موضع‌گیری کرد.
کد خبر: 777381 | ۱۴۰۵/۰۳/۲۱ ۱۲:۳۰:۵۵
وزیر خارجه دولت مورد حمایت آمریکا در لبنان، صبح امروز پنجشنبه به جای محکومیت جنایات اسرائیل، با لحنی بی‌سابقه به مقاومت و ایران تاخت.
به گزارش فارس، یوسف رجی وزیر خارجه لبنان، در اظهاراتی خصمانه و همسو با تل‌آویو، صبح امروز، با لحنی بی‌سابقه علیه حزب‌الله و جمهوری اسلامی ایران موضع‌گیری کرد.
این در حالی است که مقاومت لبنان همچنان ستون فقرات بازدارندگی در برابر تجاوزات اسرائیل است.
با این حال، وی حزب‌الله را یک «نهاد نظامی غیرقانونی» و «بازوی مسلح ایران برای بی‌ثباتی منطقه» توصیف کرد و مدعی شد که مردم ایران «گروگان نظامی تمامیت‌خواه» هستند.
وزیر خارجه دولتی که تاکنون دشمن اصلی لبنان و منطقه را نادیده گرفته در ادامه مدعی شد که «نظام ایران، منبع رنج لبنان و منطقه است.»
رجی پیشتر نیز یاوه‌گویی‌های آمریکا و اسرائیل علیه گروه‌های مقاومت و جمهوری اسلامی ایران را تکرار کرده بود و اظهارات وقیحانه او حتی اعتراض نخست‌وزیر و رئیس‌جمهور لبنان را برانگیخته بود.
وی در پایان، پس از حمله به ایران و مقاومت لبنان، از صلح با اسرائیل سخن گفت و بدون اشاره به جنایات روزافزون این رژیم علیه لبنان، گفت: صلح با اسرائیل مستلزم شرایط و فراهم شدن زمینه‌های مناسب است که در رأس آنها، عقب‌نشینی اسرائیل از جنوب لبنان و دست برداشتن آن از تجاوزات است.
این در حالی است که عقب‌نشینی اسرائیل از جنوب لبنان، همان شرط مقاومت برای آتش‌بس است.
رجی اما بر گزینه مذاکره بیروت با تل‌آویو زیر آتش و عهدشکنی‌های مستمر اشغالگران تاکید کرد و گفت: «مذاکرات در حال انجام منحصراً توسط دولت لبنان مدیریت می‌شود و مسیر دیپلماتیک ثابت کرده است که تنها گزینه قادر به دستیابی به راه‌حل‌های پایدار است».
هرچند که مقاومت لبنان پیش‌تر ثابت کرده که در برابر رژیمی که هرگز به تعهدات خود پایبند نمی‌ماند، تنها «بازدارندگی میدانی» نه «خوش‌بینی دیپلماتیک» کارساز بوده است.
تجربه سال‌ها عهدشکنی اسرائیل و ناتوانی دولت‌های پیشین لبنان در مهار تجاوزات، نشان می‌دهد که مسیر دیپلماتیک به شرطی می‌تواند راه‌گشا باشد که پشتوانه آن قدرت مقاومت در میدان باشد؛ نه نادیده گرفتن آن.