خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 21 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار امنیتی سفارت آمریکا در اردن به اتباع خود

مهر | بین‌الملل | پنجشنبه، 21 خرداد 1405 - 08:54
سفارت آمریکا در اردن از اتباع خود در این کشور خواست تا در مکان امن پناه بگیرند و هشدارهای امنیتی را مد نظر داشته باشند.
آمريكا،اردن،ايران،حملات،هوايي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری الجزیره، سفارت آمریکا در اردن امروز پنجشنبه با صدور بیانیه ای اعلام کرد: از شهروندان آمریکایی خواسته می‌ شود تا در پناهگاه‌ ها بمانند و هشدارهای امنیتی را مد نظر داشته باشند.
در بیانیه صادره از سوی سفارت آمریکا در اردن آمده است: گزارش‌ ها حاکی از وجود پهپاد یا موشک در حریم هوایی اردن است.
هم‌زمان با آغاز حملات هوایی علیه مناطقی در ایران، فرماندهی تروریست‌های آمریکا در غرب آسیا (سنتکام) اعلام کرد که از دقایقی پیش به دستور دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا حملات علیه ایران را آغاز کرده است.
دیشب نیز تروریست‌های آمریکایی به بهانه سرنگونی بالگرد آپاچی در نزدیکی تنگه هرمز، مناطق جنوبی ایران را هدف حملات هوایی قرار دادند که با پاسخ محکم، قاطعانه و فوری نیروهای مسلح ایران روبرو شد و پایگاه‌ها و منافع آمریکا در اردن، بحرین و کویت بمباران شدند.