خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 20 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترافیک سنگین در محورهای منتهی به تهران و شمال کشور/ تردد از چالوس به سمت جنوب ممنوع است

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | چهارشنبه، 20 خرداد 1405 - 20:54
مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور، از ترافیک سنگین در محورهای مواصلاتی استان‌های تهران، البرز و مازندران خبر داد.
آزادراه،كشور،محور،محدوده،مسير،سنگين،جنوب

باشگاه‌ خبرنگاران جوان؛ محبوبه‌کباری - ایمان محرابی‌نیا، مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور، از ترافیک سنگین در محورهای مواصلاتی استان‌های تهران، البرز و مازندران خبر داد و گفت: تردد از محور چالوس در مسیر شمال به جنوب تا اطلاع بعدی ممنوع بوده و برخی محورهای پرتردد کشور با بار ترافیکی سنگین مواجه هستند.
مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور، با تشریح آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور اظهار کرد: در حال حاضر ترافیک در آزادراه تهران–کرج–قزوین حدفاصل گرمدره تا استاندارد، آزادراه تهران–ساوه حدفاصل فیروزبهرام تا رضی‌آباد، آزادراه قم–تهران حدفاصل قیصرآباد تا عوارضی تهران، محور تهران–شهریار در برخی مقاطع و همچنین بزرگراه تهران–ورامین در محدوده قلعه‌نو سنگین است.
وی افزود: در محورهای شمالی کشور نیز تردد از محور چالوس در مسیر شمال به جنوب تا اطلاع بعدی ممنوع اعلام شده است.
محرابی‌نیا ادامه داد: ترافیک در محور چالوس مسیر جنوب به شمال در محدوده سیاه‌بیشه، آزادراه تهران–شمال مسیر جنوب به شمال در محدوده تونل شماره ۱۸، محور هراز در محدوده سه‌راهی چلاو و آزادراه قزوین–رشت در محدوده رودبار سنگین گزارش شده است.
مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور همچنین از ترافیک سنگین در محور قدیم تهران–بومهن در محدوده‌های تقاطع اتوبان شهید بابایی و پیچ‌های جاجرود و در هر دو مسیر رفت و برگشت محدوده شهر بومهن خبر داد.
وی گفت: در آزادراه تهران–پردیس نیز از ابتدای آزادراه تا تونل شماره یک و محدوده عوارضی پردیس، بار ترافیکی سنگین مشاهده می‌شود.
محرابی‌نیا خاطرنشان کرد: تردد در محور فیروزکوه در هر دو مسیر رفت و برگشت، آزادراه تهران–شمال در مسیر شمال به جنوب، آزادراه رشت–قزوین و آزادراه پردیس–تهران روان است.
وی با اشاره به وضعیت جوی راه‌های کشور تصریح کرد: در حال حاضر تمامی محورهای شمالی کشور فاقد هرگونه مداخلات جوی هستند.
بر اساس اعلام مرکز مدیریت راه‌های کشور، محور پاتاوه–دهدشت نیز در حال حاضر مسدود و تردد در آن امکان‌پذیر نیست.