خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 20 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمله پهپادی حزب الله به مقر فرماندهی تیپ ۴۰۱ زرهی ارتش اسرائیل

مشرق | بین‌الملل | چهارشنبه، 20 خرداد 1405 - 17:52
حزب الله اعلام کرد که مقر فرماندهی تیپ ۴۰۱ زرهی ارتش رژیم صهیونیستی را با پهپادهای انتحاری هدف قرار داده است.
لبنان،صهيونيستي،جنوب

به گزارش مشرق، حزب الله لبنان اعلام کرد که رزمندگان مقاومت اسلامی دیروز سه‌شنبه مقر فرماندهی تازه تاسیس تیپ۴۰۱ زرهی ارتش رژیم صهیونیستی را در شهرک «دبل» در جنوب لبنان با تعداد پهپاد انتحاری هدف قرار دادند.
حزب الله لبنان همچنین اعلام کرد که تجمع خودروها و نظامیان رژیم صهیونیستی را در اطراف شهرک «یحمر الشقیف» در جنوب لبنان با موشک و گلوله‌های توپ هدف قرار داده است.
حزب الله تاکید کرد که این عملیات‌ ‌در دفاع از لبنان و مردم آن و در واکنش به تجاوز رژیم صهیونیستی به روستاها و تخریب خانه‌ها و شهادت و زخمی شدن تعدادی از غیرنظامیان در جنوب لبنان انجام شده است.