خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 20 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نوری: رسانه ملی عقب‌ماندگی‌های تاریخی خراسان‌شمالی را جبران می‌کند

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 20 خرداد 1405 - 12:01
بجنورد- استاندار خراسان‌شمالی گفت: برنامه «ایران جان» در رسانه ملی فرصتی مؤثر برای معرفی ظرفیت‌های استان و جبران بخشی از عقب‌ماندگی‌های تاریخی آن است.
استان،معرفي،برنامه،نوري،خراسان،شمالي،جان،اشاره،ملي

به گزارش خبرنگار مهر بهمن نوری پیش از ظهر چهارشنبه در شورای برنامه‌ریزی و توسعه خراسان شمالی که در سالن جلسات استانداری برگزار شد با اشاره به پخش برنامه تلویزیونی «ایران جان» اظهار کرد: خراسان‌شمالی آن‌گونه که شایسته است در سطح ملی معرفی نشده و این برنامه می‌تواند فرصتی ارزشمند برای نمایش ظرفیت‌های گسترده در حوزه‌های مختلف باشد.
وی در ادامه افزود: معرفی جاذبه‌ها، توانمندی‌ها، فرهنگ، تاریخ و ظرفیت‌های اقتصادی خراسان شمالی نقش مهمی در جذب سرمایه‌گذاری و رونق اقتصادی دارد و باید از این فرصت به بهترین شکل استفاده شود.
استاندار خراسان‌شمالی با اشاره به اهمیت برنامه «ایران جان» تصریح کرد: این برنامه تلویزیونی می‌تواند در مدت کوتاه توجه افکار عمومی کشور را به ظرفیت‌های کمتر شناخته‌شده استان جلب کند و زمینه‌ساز شناخت بهتر خراسان‌شمالی در سطح ملی شود.
نوری تأکید کرد: برای بهره‌برداری مطلوب از این فرصت، همه دستگاه‌های اجرایی باید با هماهنگی کامل پای کار باشند و امکانات و تجهیزات لازم را در اختیار عوامل اجرایی قرار دهند.
وی ادامه داد: اگر به دنبال توسعه پایدار، افزایش سرمایه‌گذاری و ارتقای درآمد استان هستیم، باید ظرفیت‌ها و مزیت‌های موجود را به‌درستی معرفی کنیم تا زمینه جذب سرمایه‌گذاران فراهم شود.
استاندار خراسان‌شمالی با تاکید بر لزوم همکاری همه مدیران و فرمانداران گفت: اجرای موفق برنامه‌های ملی در استان نیازمند هم‌افزایی و نگاه مسئولانه همه دستگاه‌ها است.
نوری همچنین با اشاره به برخی کمبودهای تاریخی خراسان شمالی اظهار کرد: در زمان تشکیل خراسان‌شمالی، سهم مناسبی از امکانات و زیرساخت‌ها به استان اختصاص نیافت و اکنون باید از همه فرصت‌ها برای جبران این عقب‌ماندگی‌ها استفاده کنیم.
وی در پایان بیان کرد: بهره‌گیری از ظرفیت‌های رسانه‌ای و برنامه‌هایی مانند «ایران جان» می‌تواند نقش مهمی در معرفی توانمندی‌های استان و حرکت در مسیر توسعه و پیشرفت ایفا کند.