خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 20 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راه‌اندازی قرارگاه اجرایی‌سازی شعار سال در کهگیلویه و بویراحمد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 20 خرداد 1405 - 11:13
یاسوج-مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد از تشکیل قرارگاه اجرایی‌سازی شعار سال ۱۴۰۵ با هدف تحقق «اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی» خبر داد.
آموزش،پرورش،قرارگاه،شعار،مدارس،استان

به گزارش خبرگزاری مهر، ایوب رضایی گفت: در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری، قرارگاه ویژه‌ای در آموزش و پرورش استان تشکیل شده است تا برنامه‌های مرتبط با شعار سال به صورت منسجم و هدفمند اجرا شود.
وی افزود: آموزش و پرورش به عنوان بزرگ‌ترین نهاد فرهنگی کشور می‌تواند با آموزش، آگاهی‌بخشی و نهادینه‌سازی فرهنگ کار و تولید، نقش مهمی در تحقق اهداف شعار سال داشته باشد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه مدارس باید به کانون تربیت نسل خلاق و مسئولیت‌پذیر تبدیل شوند، تصریح کرد: توسعه روحیه خودباوری، کارآفرینی و مهارت‌آموزی از اولویت‌های مهم آموزشی است.
وی ادامه داد: این قرارگاه با بهره‌گیری از ظرفیت معاونت‌ها، مدارس، هنرستان‌ها، تشکل‌های دانش‌آموزی و انجمن اولیا و مربیان برنامه‌های متنوعی اجرا خواهد کرد.
رضایی بیان کرد: شناسایی ایده‌های خلاق دانش‌آموزی، توسعه آموزش‌های مهارتی، تقویت فعالیت‌های پژوهشی و ترویج فرهنگ کار از محورهای اصلی این برنامه‌هاست.
وی افزود: تبدیل شعار سال به برنامه‌های عملیاتی در مدارس هدف اصلی این قرارگاه است و برای هر بخش مأموریت‌های مشخص تعریف خواهد شد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان همچنین از برگزاری نشست‌های تخصصی، کارگاه‌های آموزشی، تولید محتوای فرهنگی و اجرای طرح‌های دانش‌آموزی خبر داد.
وی تأکید کرد: سرمایه‌گذاری برای تولید تنها اقتصادی نیست، بلکه سرمایه‌گذاری بر روی نیروی انسانی و مهارت دانش‌آموزان، اساس توسعه کشور محسوب می‌شود.