خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 19 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چگونه یک عملیات پرچم دروغین، مبنایی برای یک معامله سودآوری شد

اعتماد | همه | سه شنبه، 19 خرداد 1405 - 21:52
سخنگوی وزارت خارجه نوشت: حمله پهپادی به فرودگاه کویت، یک عملیات پرچم دروغین برای فروش سامانه ضدپهپاد آمریکایی بود.
كويت،خارجه،وزارت

سخنگوی وزارت خارجه نوشت: حمله پهپادی به فرودگاه کویت، یک عملیات پرچم دروغین برای فروش سامانه ضدپهپاد آمریکایی بود.
کد خبر: 777141 | ۱۴۰۵/۰۳/۱۹ ۲۱:۳۱:۴۳
سخنگوی وزارت امور خارجه با انتشار تصویر خبر منتشره در سایت وزارت خارجه آمریکا درباره فروش سامانه یک میلیارد دلاری ضد پهپادی به کویت نوشت:
تکه‌های جورچین خیلی سریع، در جای خود قرار گرفت!
ابتدا طی یک عملیات پرچم دروغین، با استفاده از پهپاد کپی‌شده «لوکاس» به فرودگاه کویت حمله کردند و سپس از آن بهانه‌ای ساختند برای اینکه پدافند دفاع هوایی ضدپهپاد شرکت «پاوروس» را برای دفاع در برابر حملات ادعایی ایران، بفروشند.
عجب معامله سودآوری!