خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 19 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

غریب‌آبادی: شورای حکام نباید محل سفیدشویی تجاوز نظامی شود

مهر | سیاسی | سه شنبه، 19 خرداد 1405 - 19:29
معاون حقوقی و بین‌الملل وزیر امور خارجه گفت: شورای حکام نباید محل سفیدشویی تجاوز نظامی و انتقال هزینه آن به کشور قربانی باشد.
ايران،تأسيسات،آژانس،پادمان،حكام،نوشت،مسئوليت،حمله

به گزارش خبرگزاری مهر، کاظم غریب‌آبادی، معاون حقوقی و بین‌الملل وزیر امور خارجه روز سه‌شنبه ۱۹ خرداد با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «پیش‌نویس قطعنامه ضد ایرانی آمریکا و سه کشور اروپایی در شورای حکام، تلاشی خطرناک برای پاک‌سازی و سفیدشویی مسئولیت متجاوزان و جنایتکاران است.»
غریب‌آبادی تاکید کرد: «همانگونه که در اسناد آژانس نیز ثبت شده است، حملات رژیم صهیونیستی و آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران، فعالیت‌های راستی‌آزمایی را متوقف و بازرسان آژانس را به دلایل ایمنی از ایران خارج کرد.»
معاون وزیر امور خارجه تصریح کرد: «اکنون آمریکا می‌خواهد آثار حمله غیرقانونی خود را به پرونده‌ای علیه جمهوری اسلامی ایران تبدیل کند.»
غریب‌آبادی نوشت: «این وارونگی مسئولیت است: تأسیسات تحت پادمان را هدف قرار می دهند، ایمنی هسته‌ای و امکان راستی‌آزمایی را مختل می کنند، سپس از شورای حکام برای فشار بر ایران استفاده می کنند.»
این دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: «شورای حکام نباید محل سفیدشویی تجاوز نظامی و انتقال هزینه آن به کشور قربانی باشد.
حمله به تأسیسات تحت نظارت آژانس و ایجاد اخلال در مسیر راستی‌آزمایی، باید موضوع مسئولیت بین‌المللی عاملان آن باشد نه مبنایی برای صدور قطعنامه علیه کشوری که قربانی این اقدامات بوده است.»
وی در پایان نوشت: «پادمان با قطعنامه‌سازی تقویت نمی‌شود؛ با محکومیت حمله به تأسیسات تحت پادمان، احترام به حقوق اعضا، پاسخگو کردن متجاوزان نظامی و بازگرداندن آژانس به مسیر فنی و بی‌طرفانه تقویت می‌شود.»