خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تغییر رنگ آب فردوسیه ناشی از رسوب است؛ ظرف 15 روز آینده تأمین آب فردوسیه به پایداری می‌رسد

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 01 مرداد 1398 - 13:45
معاون نظارت بر بهره‌برداری آبفای شهرها و شهرک‌های غرب استان تهران با اشاره به تغییر رنگ آب فردوسیه گفت: آب منطقه از چاه تأمین می‌شود که به سبب اُفت فشار و رسوب کُلر تغییر رنگ رُخ می‌دهد که از نظر کمّی و کیفی مشکلی ایجاد نمی‌کند.
آب،مشكل،تهران،ليتر،غرب،استان،فردوسيه،آبفاي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تهران، علیرضا گنجی خبیری امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به مشکل تأمین آب در فصل تابستان درشهرها و شهرک‌های غرب استان تهران اظهار داشت: با اقدامات صورت گرفته در شهریار، شهرقدس و ملارد دبی به شکل مناسب مهیا شده و در فردوسیه نیز در 3 روز گذشته مانور در شبکه‌های آبرسانی انجام و چاه‌های قدیمی به مدار بهره‌برداری بازگردانده شدند.
وی ادامه داد: علاوه بر این مجوز حفر دو چاه جدید نیز اخذ شده که در صورت حفاری با توجه به محل قرارگیری آن مشکل کمبود آب برطرف می‌شود.
معاون نظارت بر بهره‌برداری آبفای شهرها و شهرک‌های غرب استان تهران بیان کرد: وجود چاه‌های غیرمجاز کشاورزی در دوره پیک مصرف اُفت دبی را به وجود آورده که در برخی مناطق از میزان 23 لیتر بر ثانیه به 13 لیتر رسید که 10 لیتر کمبود تولید وجود داشت.
گنجی سپس با اشاره به کیفیت آب فردوسیه افزود: آب منطقه از چاه تأمین می‌شود که پس از کلرزنی وارد شبکه می‌شود منتهی به سبب اُفت فشار آب وقتی شیر آب باز می‌شود به دلیل رسوب تغییر رنگ رُخ می‌دهد که با پایداری آب مشکل برطرف می‌شود و از نظر کمی و کیفی قطعاً مشکلی وجود ندارد.
معاون نظارت بر بهره‌برداری آبفای شهرها و شهرک های غرب استان تهران همچنین خاطرنشان کرد: سامانه 122 پل ارتباطی مردم با شرکت آب و فاضلاب می‌باشد که شهروندان می‌توانند هرگونه مشکل خود را با این سامانه در میان بگذارند.
انتهای پیام/ح