خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 19 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آموزش زنان روستایی و عشایری در حوزه دیجیتال آغاز می‌شود

مهر | اقتصادی | سه شنبه، 19 خرداد 1405 - 14:12
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گفت: استفاده از ظرفیت های هدفمند شبکه‌های اجتماعی و ابزار نوین بازاریابی به توسعه کسب و کارهای خرد خانگی و پایداری اقتصاد محلی کمک می‌کند.
استان،تهران،عشايري،روستايي،كشاورزي،محصولات،برادري،زنان،جهاد، ...

به گزارش خبرگزاری مهر، جبرئیل برادری، رئیس سازمان جهاد کشاورزی تهران در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری میان وزارت جهاد کشاورزی و دو مجموعه تجاری گفت: با انعقاد این تفاهم‌نامه همکاری، روند توانمندسازی و آموزش زنان روستایی و عشایری در حوزه دیجیتال و روش‌های الکترونیک در استان تهران آغاز می شود.
وی با اشاره به فراهم شدن زیرساخت‌های توسعه کسب ‌و کار و افزایش درآمد زنان روستایی و عشایری در استان تهران، اظهار کرد: برنامه‌های آموزشی، مهارتی و بازاریابی برای زنان روستایی و عشایری در این استان در حال اجرا است.
برادری گفت: بیش از ۴۲ صندوق در استان تهران ایجاد کرده‌ایم که بیش از ۴ هزار و ۹۰۰ زن روستایی و عشایری استان تهران عضو آن هستند و آموزش‌های لازم را در طول سال در راستای توانمندسازی دیده‌اند.
وی ادامه داد: این آموزش‌ها شامل پرورش طیور، زنبورداری، تولید و فرآوری محصولات روستایی، استفاده بهینه از ضایعات کشاورزی، بسته‌بندی محصولات، گیاهان دارویی، دامداری و اجرای باغچه‌های الگویی بوده است.
برادری، ایجاد اشتغال و رونق اقتصاد محلی را از مهم‌ترین اهداف در استان تهران نام برد و اظهار کرد: تلاش کرده‌ایم با توسعه کسب ‌و کارهای خرد روستایی و خانگی، زمینه افزایش درآمد و بهبود معیشت خانواده‌ها را فراهم کنیم.
وی همچنین از ایجاد فرصت‌های بازاریابی برای تولیدکنندگان خبر داد و گفت: در ۲ تا ۳ سال گذشته بیش از ۳۰ نمایشگاه محلی با همکاری شهرداری تهران برگزار شده است که زنان روستایی و عشایری توانسته‌اند محصولات خود را به صورت مستقیم عرضه کنند.
برادری تاکید کرد: این اقدام علاوه‌بر حذف واسطه‌ها، نقش مهمی در معرفی محصولات و افزایش فروش تولیدکنندگان داشته است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران در بخش دیگری از سخنان خود به ظرفیت‌های عشایری استان اشاره کرد و گفت: برخلاف تصور عمومی، استان تهران دارای جمعیت عشایری فعال و تولیدکننده است و بیش از ۳ هزار خانوار عشایری در این استان سکونت دارند که سالانه حدود ۷۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی و دامی تولید می‌کنند.
وی گفت: عشایر استان تهران با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و ظرفیت‌های موجود، سهم قابل توجهی در تولیدات کشاورزی دارند و ما تلاش کرده‌ایم تمامی نیازهای آنها را از تأمین نهاده‌ها تا اتصال به زنجیره‌های تولید و بازار فراهم کنیم.