خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 19 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دشمن به دنبال تغییر باورها و هویت نسل جوان مسلمان است

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 19 خرداد 1405 - 13:53
کرمانشاه - امام جمعه روانسر با اشاره به جنگ نرم دشمنان علیه کشورهای اسلامی گفت: هدف اصلی دشمنان، تأثیرگذاری بر افکار و اعتقادات نسل جوان و تضعیف وحدت مسلمانان است.
اسلامي،ايران،قرار،دشمنان،رژيم،جوان،كشور،ماموستا،روانسر،محمود ...

ماموستا ملا محمد محمودی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اهمیت وحدت در جهان اسلام اظهار کرد: دشمنان به خوبی دریافته‌اند که انسجام و همدلی مسلمانان مهم‌ترین عامل اقتدار امت اسلامی است و به همین دلیل تلاش می‌کنند از هر راهی مانع تحقق وحدت میان کشورهای اسلامی شوند.
وی افزود: امروز جمهوری اسلامی ایران و بسیاری از کشورهای اسلامی در معرض جنگ نرم و هجمه‌های فکری و فرهنگی قرار دارند و دشمنان امیدوارند از این طریق بتوانند باورها و اندیشه‌های نسل جوان را تحت تأثیر قرار دهند.
امام جمعه روانسر با بیان اینکه رسانه‌ها و فضای مجازی به ابزارهای اصلی این جنگ تبدیل شده‌اند، تصریح کرد: جریان‌های معاند با بهره‌گیری از امکانات گسترده رسانه‌ای در تلاش هستند تا تاریخ، هویت و ارزش‌های اسلامی را در نگاه نسل نوجوان و جوان تحریف کرده و زمینه فاصله گرفتن آنان از اعتقادات دینی را فراهم کنند.
این عالم اهل سنت ادامه داد: شبکه‌های ماهواره‌ای و رسانه‌های وابسته به دشمنان به صورت شبانه‌روزی برنامه‌های مختلفی را برای مخاطبان جوان تولید و پخش می‌کنند که هدف اصلی آن‌ها ایجاد تغییر در نگرش‌ها و باورهای دینی و فرهنگی جوامع اسلامی است.
ماموستا محمودی در بخش دیگری از سخنان خود به تحولات منطقه اشاره کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره نسبت به اقدامات رژیم صهیونیستی در منطقه هشدار داده و در برابر تجاوزها و جنایات این رژیم موضعی قاطع داشته است.
وی افزود: پاسخ موشکی ایران به اقدامات رژیم صهیونیستی، جلوه‌ای از توانمندی و اقتدار دفاعی کشور بود؛ اقتداری که امروز حتی قدرت‌های بزرگ جهان نیز به آن اذعان دارند.
امام جمعه روانسر همچنین درباره روند مذاکرات ایران با طرف‌های مقابل اظهار کرد: تیم مذاکره‌کننده کشور باید با دقت، هوشیاری و در چارچوب منافع ملی از حقوق ملت ایران دفاع کرده و از هرگونه امتیازدهی که منافع کشور را تحت تأثیر قرار دهد، پرهیز کند.
وی خاطرنشان کرد: حضور طرف‌های مقابل در پای میز مذاکره نشان‌دهنده ناکامی آنان در دستیابی به اهداف خود از مسیر فشار و تهدید است و این فرصت باید برای تأمین حقوق ملت ایران به بهترین شکل مورد استفاده قرار گیرد.