خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 19 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تخصیص ۱۱۰۰ میلیارد تومان مالیات برای خدمات عمومی در مازندران

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 19 خرداد 1405 - 07:47
ساری - مدیرکل امور مالیاتی مازندران از تخصیص تخصیص یک هزار و ۱۵۱ میلیارد تومان مالیات برای توسعه درمان، ورزش و حفاظت از محیط زیست خبر داد.
مالياتي،تومان،سلطاني،بهبود،كيفيت،تخصيص،مازندران

بهرام سلطانی در گفت وگو با خبرنگار مهر از تخصیص مجموعاً یک هزار و ۱۵۱ میلیارد تومان از محل درآمدهای مالیاتی و عوارض در سال ۱۴۰۴ خبر داد و در تشریح جزئیات این تخصیص اعتبار اظهار کرد: سهم سلامت مالیات بر ارزش افزوده ۹۹۰ میلیارد تومان است که به وزارت بهداشت تزریق می‌شود.
وی افزود: این مبلغ برای تجهیز مراکز درمانی، بهبود کیفیت خدمات پزشکی و کاهش هزینه‌های درمانی شهروندان مازندرانی اختصاص یافته است.
مدیرکل امور مالیاتی مازندران ادامه داد: حوزه ورزش نیز سهم ۱۳۸ میلیارد تومانی از این منابع دارد.
به گفته سلطانی، این اعتبار صرف تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام ورزشی، توسعه فضاهای ورزش همگانی در شهرها و روستاها و حمایت از استعدادهای قهرمانی خواهد شد.
وی با اشاره به اهمیت حفاظت از محیط زیست تصریح کرد: مبلغ ۲۳ میلیارد تومان به عنوان عوارض آلایندگی میان شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان توزیع می‌شود.
سلطانی افزود: این منابع در اجرای طرح‌های مدیریت پسماند، توسعه فضای سبز شهری و بهبود کیفیت هوا مورد استفاده قرار می‌گیرد.
مدیرکل امور مالیاتی مازندران در پایان تأکید کرد: وقتی مجموع یک هزار و ۱۵۱ میلیارد تومان در مسیر سلامت، نشاط و محیط زیست قرار می‌گیرد، یعنی نظام مالیاتی به هدف اصلی خود یعنی بهبود کیفیت زندگی مردم نزدیک شده است.