خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 18 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عذرخواهی یاسین سلمانی از هواداران پرسپولیس؛ می‌خواهم برگردم

اعتماد | همه | دوشنبه، 18 خرداد 1405 - 20:18
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: عذر تقصیر دارم و می‌خواهم گذشته را جبران کنم.
عذرخواهی یاسین سلمانی از هواداران پرسپولیس؛ می‌خواهم برگردم

کد خبر: 776958 | ۱۴۰۵/۰۳/۱۸ ۲۰:۰۲:۳۸
یاسین سلمانی هافبک ارزنده و خوش استیل تیم فوتبال پرسپولیس، امروز دوشنبه در باشگاه حضور یافت و با دکتر پیمان حدادی، مدیر عامل باشگاه و محسن خلیلی، معاونت امور ورزشی دیدار و گفت‌وگو کرد.
هافبک پرسپولیس در مورد این ملاقات اظهار داشت: جلسه خوبی بود و این اجازه به بنده داده شد تا با مدیریت محترم باشگاه و معاونت امور ورزشی صحبت کنم و امیدوارم عذرخواهی بنده را پذیرا باشند و برای حضورم در جمع قرمزپوشان با کادر فنی صحبت کنند.
سلمانی افزود: حق با باشگاه، کادر فنی و هواداران است که از بنده دلگیر باشند و توقعات آنها کاملا به حق است اما قول می‌دهم در صورت اعتمادی دیگر، آن بازیکنی بشوم که همه انتظار دارند.
یاسین در مورد آمادگی روحی، روانی و جسمانی خود گفت: من پس از دوره مصدومیت طولانی و سختی که داشتم، در بحران خروج از بند مصدومیت، دچار اشتباه شدم و قطعا نیاز بود که با مشاوره، آن دوران را فراموش کنم اما با تصمیم‌های کاملا اشتباه، از مسیر باشگاه و تیم دور شدم و هم اینک، پس از عذرخواهی از مدیریت محترم باشگاه، کادر فنی و هواداران و با پشیمانی، بازگشتم تا با جلب رضایت کادر فنی، در خدمت تیم محبوبم باشم.
انسان، گاهی در مسیر زندگی، ورزش و امور کاری، دچار تزلزل و اشتباه می‌شود و مهم آن است که به اشتباه خود پی برده و در مسیر اصلی قرار گیرد.
در حال حاضر با آمادگی کامل روحی، روانی و جسمانی به آغوش باشگاه و تیم محبوبم بازگشتم تا گذشته را جبران کنم و بتوانم با اشتیاق فراوان در خدمت پرسپولیس عزیز باشم.
سلمانی درباره مدت قراردادش نیز عنوان کرد: یک فصل دیگر با پرسپولیس قرارداد دارم و در صورت بخشش، با دل و جان در خدمت پرسپولیس خواهم بود.