خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 17 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رحیم‌پور: باید با «گودزیلای پیر و بیمار» آمریکا متحداً جنگید

مشرق | سیاسی | یکشنبه، 17 خرداد 1405 - 17:00
رحیم پور ازغدی با اشاره به جنگ‌افروزی جدید آمریکا در همسایگی خودش گفت: کل جهان از فرعون‌های دوران در عذابند و باید متحداً به آمریکا ضربه بزنند و نگذارند آمریکا هر کشوری را جدامجده از پا درآورد.
آمريكا،ايران،–،ونزوئلا،ترور،دررو،كوبا،ضربه،جنگ،نفت،ترورها،بز ...

به گزارش مشرق، رحیم‌پور ازغدی در نشست با جمعی از دانشگاهیان به سوالات آنان پاسخ گفت.
وی ابتدا در شرح و نقد سه مکتب در روابط بین‌الملل، به تفکیک دیپلماسی «التماسی، غیرواقع‌بین، منفعل، مراقب منافع آمریکا و به‌تدریج وطن‌فروش» از دیپلماسی «واقع‌بین، انقلابی و مدافع منافع ملی» پرداخت.
سپس در پاسخ به سوالی درباره ونزوئلا، کوبا، برزیل، کلمبیا و دیگر کشورهایی که مورد تهدید، ترور و آدم‌ربایی آمریکا قرار گرفته‌اند، گفت: «وقتی آمریکا به چند ملت تجاوز، کشتار و ترور می‌کند، باید از همه آن ملت‌ها، متقابلاً و هماهنگ ضربه بخورد؛ والا به ترور، تهدید و غارت ادامه می‌دهد.
اگر از ما نترسد، چرخهٔ "ترور، جنگ، مذاکره، آتش‌بس، جنگ..." ادامه خواهد یافت تا تسلیم شوید.»
وی با اشاره به جنگ‌افروزی جدید آمریکا در همسایگی خودش گفت: «کل جهان از فرعون‌های دوران در عذابند و باید متحداً به آمریکا ضربه بزنند و نگذارند آمریکا هر کشوری را جدامجده از پا درآورد.
باید همه با هم به "گودزیلای پیر و بیمار" که خونریزی شدید داخلی دارد و ضربات کشنده و بی‌سابقه‌ای هم از ایران دریافت کرده، حمله ببرند.
جامعهٔ ونزوئلا، عضوی مهم از جبههٔ ضدآمریکایی بی‌گوش آمریکا، نباید دوباره به دست یانکی‌ها بیفتد.
کوبا، نیکاراگوئه و...
حلقه‌های دیگر این جبهه‌اند.
فرزند چه گوارا به من گفت: "پدرم اگر بود، همچون فیدل کاسترو در کنار فلسطین، حزب‌الله، ایران و ملت‌های خاورمیانه علیه آمریکا می‌جنگید" – چنانچه هوگو چاوز چنین بود – و باید همه با هم، از ایران و فلسطین تا آمریکای لاتین، منسجم به آمریکا ضربه بزنیم.
سردستهٔ دزدان دریای کارائیب، همان غارتگر نفت کشورهای عربی خلیج فارس است.»
رحیم‌پور افزود: «ونزوئلا غنی‌ترین مخازن گاز جهان و تولیدکنندهٔ بزرگ طلا، الماس، زغال‌سنگ، آهن، فولاد، آلومینیوم و بوکسیت دنیاست.
همان پارسال عرض کردیم اگر نفت، گاز و معادن ونزوئلا دوباره به چنگ سرمایه‌داران دزد آمریکا بیفتد و ذخائر نفت آمریکا تقویت شود، و اگر آمریکا آنجا تودهنی محکمی از جبههٔ مقاومت نخورد، بعد سراغ ما می‌آید – و دیدید که آمد – و ایران و منطقه مجدداً سیبل جنگ‌افروزی خواهد شد – و دیدید که شد.
درواقع اگر ملت‌های آمریکای لاتین که طرفدار ما هستند، در برابر گرگهای وال‌استریت تنها بمانند، خودمان را تضعیف کرده‌ایم.»
وی در پایان تأکید کرد: «یک قرارگاه مشترک عملیاتی از ایران تا کوبا و ونزوئلا باید فوراً و لو مخفیانه فعال شود که تهدیدها، ترورها و محاصره‌های دریایی را در آبهای اطراف آمریکا یا داخل خاک آمریکا مقابله‌بهمثل کند.
بزن و دررو در محاصرهٔ دریایی و ترورها باید خاتمه یابد.
فرمول "بزن و دررو، بکش و برو، بمباران کن و دررو، ترور کن و دررو" باید یک‌بار برای همیشه تمام شود.
حالت "نه جنگ و نه صلح" اینگونه به پایان خواهد رسید، نه با ضمانت گرفتن از ترامپ و نتانیاهو که "لطفاً قول بدهید دیگر به مردم ما و خاک ایران حمله نمی‌کنید."»