خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 17 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تاج: ورود سیاست به جام جهانی نگران‌کننده است

مهر | ورزشی | یکشنبه، 17 خرداد 1405 - 12:41
رئیس فدراسیون فوتبال گفت: در جام جهانی شاهد دخالت سیاست در ورزش هستیم و این موضوع بسیار نگران کننده است.
فوتبال،جهاني،جام،تيم،رويداد،ملي،تأكيد،جهان،تاج،موضوع،اشاره،س ...

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی در رابطه با تیم ملی فوتبال و حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ تاج اظهار داشت: جام جهانی رویدادی است که هر چهار سال یک‌بار برگزار می‌شود و در سطحی قرار دارد که فوتبال‌دوستان سراسر جهان را به دو بخش تقسیم می‌کند؛ کشورهایی که در این رویداد حضور دارند و کشورهایی که از آن باز می‌مانند.
تاج تأکید کرد: جام جهانی بزرگ‌ترین رویداد ورزشی جهان است که از نظر اجتماعی، اقتصادی و حتی سیاسی با هیچ پدیده دیگری قابل مقایسه نیست و نباید آن را وارد مسائل غیرورزشی کرد.
وی در ادامه با اشاره به گستردگی مخاطبان این رقابت‌ها گفت: پیش‌بینی می‌شود حدود ۶ میلیارد نفر در سراسر جهان این مسابقات را تماشا کنند که این موضوع اهمیت و جایگاه بی‌سابقه جام جهانی را نشان می‌دهد.
رئیس فدراسیون فوتبال در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به جایگاه این رویداد در سطح بین‌المللی تصریح کرد: جام جهانی یک پدیده بزرگ جهانی است که تأثیرات آن در حوزه‌های مختلف اجتماعی و فرهنگی کاملاً مشهود است و نمی‌توان آن را با هیچ رویداد دیگری مقایسه کرد.
وی بار دیگر بر ضرورت نگاه حرفه‌ای و دور از ملاحظات سیاسی در مدیریت این رویداد تأکید کرد و افزود: انتظار می‌رود فضای جام جهانی صرفاً در چارچوب فوتبال و رقابت‌های ورزشی باقی بماند.
تاج با تأکید بر اینکه تیم ملی ایران در ادوار گذشته جام جهانی، از جمله در دوره ۳۲ تیمی و همچنین در ساختار جدید ۴۸ تیمی، همواره یکی از تیم‌های حاضر بوده است، اظهار داشت: ایران به هر جهت در تمامی این سال‌ها حضور داشته و حتی در ساختار جدید، جزو نخستین تیم‌های صعودکننده محسوب می‌شود.
رئیس فدراسیون فوتبال در ادامه با اشاره به شرایط میزبانی رقابت‌های جام جهانی ۲۰۲۶، تصریح کرد: متأسفانه در روند آماده‌سازی و هماهنگی‌ها، از سوی میزبان در برخی ابعاد برخوردهای مختلفی صورت گرفته و هنوز ویزای تمامی اعضای کاروان تیم ملی به شکل کامل صادر نشده است.
تاج با بیان اینکه این موضوع شامل برخی بازیکنان و همچنین بخش‌هایی از کادر مدیریتی و سرپرستی تیم از جمله سرپرست و برخی اعضای کادر فنی می‌شود، افزود: این وضعیت به‌زعم ما نشانه‌ای از برخوردهای غیرورزشی و ورود سیاست به حوزه فوتبال است؛ موضوعی که به اعتقاد ما از ضعف‌های جدی در مدیریت کلان برگزاری این رویداد محسوب می‌شود.
وی همچنین تأکید کرد: اداره‌کنندگان فوتبال جهان باید تدبیر مناسب‌تری در این زمینه داشته باشند تا مسائل سیاسی وارد فضای برگزاری جام جهانی و موضوعاتی همچون امنیت و برگزاری مسابقات نشود.
رئیس فدراسیون فوتبال در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نقش نهادهای بین‌المللی فوتبال خاطرنشان کرد: لازم است مقامات مسئول در اداره فوتبال جهان به این موضوع ورود کنند و تصمیمات لازم در سطوح بالاتر اتخاذ شود، نه اینکه مسائل اجرایی تحت تأثیر ملاحظات سیاسی قرار گیرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: از اینکه تیم ملی ایران در خاک آمریکا مستقر نیست، ناراحت نیستیم و این موضوع می‌تواند از برخی نگرانی‌ها بکاهد.
با این حال، نگرانی‌هایی درباره رفتارهای احتمالی در مبادی ورودی و فرودگاه‌ها وجود دارد.
وی تأکید کرد: با وجود تمامی این شرایط، نگرانی خاصی درباره عملکرد تیم ملی وجود ندارد و امور تیم با اقتدار در حال مدیریت است.
تیم ملی فوتبال ایران در شرایطی دشوار قرار دارد و بازیکنان باید با اقتدار از اعتبار و جایگاه کشور دفاع کنند.