خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 17 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ظرفیت برق به ۱۰۰ هزار مگاوات رسید؛ بازسازی نیروگاه ها آغاز شد

مهر | اقتصادی | یکشنبه، 17 خرداد 1405 - 10:29
معاون وزیر نیرو با اشاره به آسیب ۷ هزار مگاواتی نیروگاه‌ها در جنگ اخیر، از رسیدن ظرفیت تولید برق کشور به مرز ۱۰۰ هزار مگاوات خبر داد.
مگاوات،برق،تابستان،ظرفيت،توليد،مگاواتي،مشهدي

به گزارش خبرنگار مهر مصطفی رجبی مشهدی، معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی در نشستی خبری اظهار داشت: که رسیدن به ظرفیت منصوبه ۱۰۰ هزار مگاواتی دستاوردی بزرگ است که کشور در روزهای اخیر به آن دست یافته است.
وی با اشاره به خسارات جنگ اخیر افزود: در جریان این درگیری‌ها حدود ۷۰۰۰ مگاوات از ظرفیت نیروگاهی ایران آسیب دید که تاکنون ۲۵۰۰ مگاوات آن به مدار بازگشته است، اما برای تابستان امسال حدود ۴۰۰۰ مگاوات از نیروگاه‌های آسیب‌دیده را در مدار نخواهیم داشت.
رجبی مشهدی تأمین برق صنایع آسیب‌دیده را اولویت صنعت برق دانست و گفت: در بخش پتروشیمی‌ها، امسال ۹ برابر سال قبل در حال تأمین برق هستیم.
همچنین بیش از ۲۰۰۰ مگاوات در تأسیسات برقی کشور آسیب دیده که بازسازی برخی از آن‌ها به پس از ایام پیک تابستان موکول شده است.
معاون وزیر نیرو از افزایش ۹۰۰۰ مگاواتی ظرفیت تولید برق در یک‌سال اخیر خبر داد و تصریح کرد: با احتساب کسر ۳۰۰۰ مگاوات ناشی از آسیب‌های جنگ، در مجموع ۶۰۰۰ مگاوات به ظرفیت تولید برق امسال افزوده شده است.
همچنین تولید برق از نیروگاه‌های برق‌آبی در اوج تابستان امسال با رشدی ۳۰ درصدی به ۱۰ هزار مگاوات خواهد رسید.
وی در پایان درباره احتمال خاموشی‌ها خاطرنشان کرد: وضعیت فعلی نسبت به سال گذشته بهتر است و تاکنون هیچ برنامه‌ای برای اعمال خاموشی در بخش خانگی نداریم؛ این موضوع به میزان تولید و همکاری مردم بستگی دارد و امیدواریم تابستان را بدون محدودیت سپری کنیم.
در حال تکمیل...