خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 17 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز موج ترافیک صبحگاهی در بزرگراه‌های تهران

مهر | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 17 خرداد 1405 - 09:06
رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهور تهران بزرگ از شکل‌گیری ترافیک صبحگاهی در برخی بزرگراه‌های پایتخت خبر داد.
بزرگراه،شهيد،پل،ترافيك،مسير،شكل،علي،صياد،شريفي

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ علی اصغر شریفی، رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به وضعیت ترافیک معابر و بزرگراه های حال حاضر شهر تهران گفت: در مسیر غرب به شرق بزرگراه های شهید همت از شهید باکری تا خیابان گاندی، آبشناسان از سردار جنگل تا بزرگراه اشرفی اصفهانی، حکیم از شقایق تا پل شیخ فضل الله نوری و بزرگراه لشگری از تهرانسر تا فرودگاه مهرآباد کم کم در حال شکل گیری است.
وی در ادامه افزود: مسیر شرق به غرب بزرگراه های زین الدین از شمیران نو تا بزرگراه شهید صیاد شیرازی، شهید سلیمانی از امام علی (ع) تا پل سید خندان، شهید بابایی از بلوار هنگام تا پل امام علی (ع) و بزرگراه صدراز شهید صیاد شیرازی تا مدرس ترافیک در حال شکل گرفتن است
رئیس مرکز اطلاع رسانی گفت: مسیر جنوب به شمال بزرگراه های نواب صفوی از ۹دی تا تونل توحید، بسیج بالاتر ازسه راه افسریه تا قصر فیروزه و بزرگراه شیخ فضل الله نوری از پل جناح تا پل جلال آل احمد نیز ترافیک در حال شکل گیری است.
سرهنگ شریفی در پایان به شهروندان تهرانی توصیه کرد: رعایت فاصله طولی یکی دیگر از اصول مهم در کاهش حوادث تلخ و ناگوار در رانندگی است.
لطفا با احترام به قوانین راهنمایی و رانندگی باآرامش خاطر در سطح شهر حرکت کنید .