خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 17 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روایت نیویورک تایمز از جاسوسی اسرائیل از مقامات آمریکا

مشرق | بین‌الملل | شنبه، 16 خرداد 1405 - 22:46
رسانه غربی نوشت که اسرائیل برای اطلاع از استراتژی ترامپ در قبال ایران، مقامات آمریکا را شنود می‌کند.
مقامات،اسرائيل،جزئيات

به گزارش مشرق، روزنامه نیویورک‌تایمز و هاآرتص در گزارش‌های همزمان از افزایش نگرانی‌های امنیتی در واشنگتن در خصوص اقدامات جاسوسی اسرائیل علیه مقامات دولت تروریست آمریکا خبر دادند.
مقامات آمریکایی اعلام کردند تلاش‌های اطلاعاتی اسرائیل برای دسترسی به جزئیات مذاکرات آمریکا با ایران از «حدود متعارف» فراتر رفته است.
طبق گزارش‌های اطلاعاتی، اسرائیل شنود و استراق سمع از مقامات آمریکایی، از جمله «ویتکاف»، را به شکل چشمگیری افزایش داده است.
هدف اصلی این اقدامات، دستیابی به جزئیات استراتژی «دونالد ترامپ» در قبال مذاکرات با ایران عنوان شده است.