خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پاسخ پاپ لئو به معاون ترامپ: جنگ علیه ایران عادلانه نبود

مشرق | بین‌الملل | شنبه، 16 خرداد 1405 - 20:29
پاپ لئو چهاردهم در واکنش به پرسش خبرنگاری درباره اظهارات معاون ترامپ، تصریح کرد: جنگ علیه ایران عادلانه نبود.
جنگ،پاپ،ايران،عادلانه،صهيونيستي،آمريكا،ونس

به گزارش مشرق به نقل از خبرگزاری آناتولی، پاپ لئو چهاردهم در سخنانی تصریح کرد، جنگی که آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران به راه انداختند، «جنگی عادلانه» نیست.
وی در جریان چهارمین سفر خارجی خود، در گفتگو با خبرنگاران در پرواز از رم به مادرید در پاسخ به سئوالی درباره موضع جی دی ونس معاون رئیس جمهور آمریکا در دفاع از تجاوز آمریکایی- صهیونیستی علیه تهران، تأکید کرد: آنجا جنگ عادلانه‌ای وجود نداشت.
مشکل این است که نظریه جنگ عادلانه از قرن‌ ها پیش می‌ آید، از زمانی که مردم نمی‌ توانستند سلاح‌ ها و ظرفیت‌ های مخربی را که امروزه وجود دارد، تصور کنند.
این موضوع پس از آن مطرح شد که جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا، برای دفاع از تجاوز نظامی علیه ایران به نظریه «جنگ عادلانه» استناد کرده بود.
با ادامه تنش افروزی های محور آمریکایی- صهیونیستی علیه ایران در ماه های پیش، پاپ لئو بارها خواستار پایان جنگ شده و از لفاظی‌ هایی که به گفته او می‌تواند به تشدید بیشتر تنش‌ها دامن بزند، انتقاد کرده بود.
اوایل سال جاری میلادی، وی تهدید ترامپ مبنی بر اینکه «هیچ تمدنی در ایران باقی نخواهد ماند» را «غیرقابل قبول» توصیف کرد.
ترامپ بعداً در پاسخ، پاپ را «در سیاست خارجی ضعیف و وحشتناک» توصیف کرده بود.
پاپ این انتقاد را رد کرد و گفت که نمی‌ترسد و به صحبت علیه جنگ ادامه خواهد داد.