خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرکرده باند مسلح عامل شهادت شهید ایمان یوسفی پس از هفت سال دستگیر شد

مهر | استان‌ها | شنبه، 16 خرداد 1405 - 18:59
بیرجند- فرمانده انتظامی خراسان جنوبی از دستگیری سرکرده باند مسلحانه عامل شهادت ستواندوم ایمان یوسفی و مافیای موادمخدر در شرق کشور پس از ۷ سال با همکاری مرزبانی سیستان و بلوچستان خبر داد.
ماموران،باند،شناسايي،پليس،اصلي،قرار،سركرده

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از خبرنگار خبرگزاری پلیس خراسان جنوبی، سردار حسن شجاعی نسب در تشریح این خبر اظهار کرد: با توجه به درگیری ماموران انتظامی فرماندهی انتظامی خراسان جنوبی با قاچاقچیان سازمان یافته مسلح مواد مخدر در مورخه ۲۰ تیرماه ۱۳۹۷ در حوزه کویری شهرستان_خوسف که منجربه شهادت ستواندوم ایمان یوسفی شده بود پیگیری جهت شناسایی عوامل اصلی در دستور کار پلیس قرار گرفت.
وی بیان داشت: با رصد اطلاعاتی ماموران، تعدادی از اعضای باند مسلحانه دستگیر شدند و در ادامه مشخص گردید سرکرده ی اصلی باند و مافیای قاچاق مواد مخدر در شرق کشور به هویت (الف-ع) می باشد، که با هویت های جعلی به خارج از کشور متواری گردیده بود بصورت ویژه شناسایی و دستگیری وی در دستور کار پلیس قرار گرفت.
سردار شجاعی نسب بیان کرد: سرکرده اصلی باند موادمخدر تحت رصد اطلاعاتی و فنی قرار داشته تا اینکه با تلاش های مستمر ماموران، نهایتا پس از گذشت ۷ سال، محل اختفای وی در شهر زاهدان شناسایی که با همکاری ماموران مرزبانی استان سیستان و بلوچستان در یک عملیات منسجم و غافلگیرانه نامبرده دستگیر شد.