خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هرگونه توافق با آمریکا می‌بایست تجلّی تحوّلی شگرف و راهبردی باشد

مهر | سیاسی | شنبه، 16 خرداد 1405 - 12:52
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به مذاکرات هسته‌ای و تحولات منطقه‌ای، تأکید کرد: هرگونه توافق با ایالات متّحده، می‌بایست تجلّی تحوّلی شگرف و راهبردی در سطح منطقه و نظام بین‌الملل باشد.
نظام،منطقه،مصلحت،تشخيص،مجمع،اسلامي

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله صادق آملی لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به مذاکرات هسته‌ای و تحولات منطقه‌ای، تأکید کرد: هرگونه توافق با ایالات متّحده، می‌بایست تجلّی تحوّلی شگرف و راهبردی در سطح منطقه و نظام بین‌الملل باشد؛ تحوّلی که نویدبخش افول توانمندی‌های نظام سلطه در تحمیل اراده نظامی و سیاسی خویش بر منطقه غرب آسیا است.
وی افزود: ضرورت دارد هر تفاهمی در مسیر تکوین موازنۀ جدید منطقه‌ای و با ابتناء بر الگوی امنیت «اسلامی-ایرانی» شکل پذیرد؛ به‌نحوی که با ارتقاء و تثبیت نقش‌آفرینی جمهوری اسلامی ایران و سایر بلاد اسلامی، منطقه گام در مرحله‌ای از بازتوزیع هندسۀ قدرت و نفوذ نهد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان خاطرنشان کرد: طرح شوم سردمداران رژیم صهیونیستی و شخص نتانیاهوی جنایتکار برای خلق «خاورمیانه جدید»، برای همیشه به وادی نیستی رود.