خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 18 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

علت تغییر مسير پرواز استانبول به تبريز

فارس | برگزیده، استان‌ها | سه شنبه، 01 مرداد 1398 - 12:22
باد مسير پرواز استانبول به تبريز را به سمت نخجوان تغيير داد.
تبريز،پرواز،استانبول،مسير

باد مسير پرواز استانبول به تبريز را به سمت نخجوان تغيير داد.
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، پرواز استانبول به تبریز به دلیل وزش شدید باد تغییر مسیر داد و در فرودگاه نخجوان به زمین نشست.
براساس این گزارش پرواز 882 شرکت هواپیمایی ترکیش از استانبول به تبریز که باد 100 درجه 28 نات آن را مجبور به تغییر مسیر به سمت فرودگاه نخجوان کرده بود ساعت 7:30 دقیقه در تبریز به زمین نشست.
این گزارش می افزاید: هواپیمای این پرواز که از نوع ایرباس319 می باشد در مسیر برگشت از تبریز به استانبول به دلیل OVER DUTY شدن تا ساعت 18 در تبریز ماندگار خواهد بود و در این ساعت مسافران خود را به مقصد خواهند رساند.
بنابر اعلام فرودگاه بین المللی شهید مدنی تبریز مسافران این پرواز به هتل لاله منتقل شده و تا زمان انجام پرواز در این هتل اقامت خواهند داشت.
انتهای پیام /60014/ر