خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 01 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تورینو گلر دوم می‌خواهد/ بیرانوند نیمکت نشین سیریگو؟

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | سه شنبه، 01 مرداد 1398 - 11:22
مدیران باشگاه تورینو ایتالیا به دنبال جذب گلر دوم هستند و به همین دلیل علیرضا بیرانوند را می‌خواهند.
تيم،باشگاه،بيرانوند،پرسپوليس،عليرضا،دروازه،فوتبال،تورينو،بان

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا بیرانوند، دروازه بان تیم ملی فوتبال ایران و باشگاه پرسپولیس که تا سال ۱۴۰۰ با این تیم قرارداد دارد، درصدد لژیونر شدن است و می‌خواهد حضور در فوتبال اروپا را تجربه کند.
او در گذشته پشنهاداتی داشته است، اما طبق قرارداد همراه با تیم به ترکیه رفت و در بازگشت از اردوی کارتپه، در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان بیان کرد: فعلا در پرسپولیس هستم.
البته ساعتی پیش سایت توتو مرکاتو وب ایتالیا خبر داد علیرضا بیرانوند، دروازه‌بان تیم ملی فوتبال ایران که در حال حاضر عضو تیم پرسپولیس تهران است، به باشگاه تورینو ایتالیا پیشنهاد شده است.
البته این نکته را باید اظهار کرد که دروازه بان اصلی این تیم سالواتوره سیریگو ایتالیایی است که سابقه بازی در تیم‌های یوونتوس، پاری سن ژرمن و ...
دارد و اکنون عضو باشگاه تورینو است.
همچنین یکی از دروازه بان‌های این تیم به طور قرضی به تیم دیگری رفته و مدیران باشگاه درصدد هستند تا علیرضا بیرانوند که سابقه حضور در جام جهانی ۲۰۱۸ و جام ملت‌های آسیا ۲۰۱۹ را دارند، به خدمت بگیرند.
ارزش علیرضا بیرانوند در سایت ترانسفرمارکت، ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار یورو است که رقم خوبی برای تیم ایتالیایی محسوب می‌شود، اما آن‌ها به جز مبلغ قرارداد به بیرانوند باید ۷۰۰ هزار دلار پول رضایت نامه این بازیکن را به پرسپولیس بدهند.
سرخپوشان نیز درحال حاضر رادوشوویچ، درویشوند و بیات را به عنوان دروازه بان دارند و باید دید ایرج عرب و هیئت مدیره در این باره چه تصمیمی خواهند گرفت.
در پایان لازم به ذکر است، شنیده می‌شود به جز تورینو، بیرانوند چه پیشنهاد اروپایی دیگر هم دارد که درحال بررسی آن‌ها است.
بیشتر بخوانید:
عرب پاسخ خبرنگاران را نداد/ بی اطلاعی مدیرعامل از تخفیف ۵۰۰ هزار یورویی برانکو
مصلح: هنوز وضعیت مان مشخص نشده است
سروش رفیعی: من هنوز بازیکن پرسپولیس هستم
انتهای پیام/
آخرین اخبار از باشگاه پرسپولیس تهران