خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 12 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محدودیت‌های ترافیکی جاده‌ها در روزهای پایانی هفته

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 12 خرداد 1405 - 12:24
رئیس پلیس راهور فراجا از اجرای محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های مواصلاتی کشور در راستای ارتقای ایمنی همزمان با برگزاری مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) و عید غدیر خبر داد.
ساعت،خردادماه،تردد،محور،روز،ممنوع،پليس،چهارشنبه،مسير،جمعه،ان ...

باشگاه خبرنگاران جوان - سردار احمد کرمی‌اسد، رئیس پلیس راه راهور فراجا، با اشاره به فرارسیدن سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) و قیام ۱۵ خرداد و پیش‌بینی افزایش سفر‌های برون‌شهری، از اعمال محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی در محور‌های مواصلاتی کشور خبر داد.
وی گفت: به منظور ارتقای ایمنی کاربران جاده‌ای، روان‌سازی تردد و مدیریت حجم بالای سفرها، محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های شمالی، آزادراه‌ها و برخی مسیر‌های پرتردد کشور از روز چهارشنبه ۱۳ خردادماه تا شنبه ۱۶ خردادماه اجرا خواهد شد.
رئیس پلیس راه راهور فراجا افزود: تردد تمامی موتورسیکلت‌ها از ساعت ۱۲ روز چهارشنبه ۱۳ خردادماه تا ساعت ۶ روز شنبه ۱۶ خرداد ماه در محور‌های کرج ـ چالوس، هراز، فیروزکوه و محور تهران ـ سمنان ـ مشهد و بالعکس ممنوع خواهد بود.
سردار کرمی‌اسد با اشاره به محدودیت‌های آزادراه خلیج فارس گفت: تردد انواع وسایل نقلیه از مسیر جنوب به شمال آزادراه خلیج فارس (تهران ـ قم) در محدوده پل واوان تا پل شهید کاظمی از ساعت ۵ تا ۱۲ روز پنجشنبه ۱۴ خردادماه ممنوع است.
وی درباره محدودیت‌های محور کرج ـ چالوس نیز تصریح کرد: تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت در این محور همچنان ممنوع است.
همچنین در روز‌های سه‌شنبه، چهارشنبه، پنجشنبه و شنبه مورخ ۱۲،۱۳،۱۴و۱۶ خردادماه، در صورت افزایش حجم ترافیک، محدودیت‌های یک‌طرفه مقطعی در مسیر رفت یا برگشت اعمال خواهد شد.
رئیس پلیس راه فراجا ادامه داد: در روز جمعه ۱۵ خردادماه، از ساعت ۱۲ تردد خودرو‌ها به مقصد چالوس در آزادراه تهران ـ شمال محدود می‌شود.
همچنین از ساعت ۱۳ مسیر پل زنگوله به سمت چالوس به طور کامل مسدود شده و از ساعت ۱۵ مسیر مرزن‌آباد به سمت تهران به صورت یک‌طرفه (شمال به جنوب) اجرا خواهد شد.
وی افزود: این محدودیت‌ها تا ساعت ۲۴ ادامه داشته و پس از آن مسیر پل زنگوله تا مرزن‌آباد به حالت دوطرفه باز خواهد گشت.
سردار کرمی‌اسد درباره محدودیت‌های تردد در محور هراز گفت: تردد تمامی تریلر‌ها در این محور همچنان ممنوع است.
همچنین تردد کامیون‌ها و کامیونت‌ها به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسدشدنی از ساعت ۱۰ تا ۲۴ روز چهارشنبه ۱۳ خرداد ماه و از ساعت ۷ تا ۲۴ روز‌های پنجشنبه، جمعه و شنبه مورخ ۱۴،۱۵ و ۱۶ خردادماه ممنوع خواهد بود.
وی افزود: در صورت افزایش حجم ترافیک و بنا به تشخیص مأموران پلیس راه، محدودیت‌های یک‌طرفه مقطعی در روز‌های چهارشنبه تا شنبه (۱۳ تا ۱۶ خردادماه) در محدوده پلور تا پلیس راه لاریجان و بالعکس اجرا خواهد شد.
رئیس پلیس راه راهور فراجا با اشاره به محور تهران ـ فیروزکوه ـ قائمشهر اظهار کرد: در صورت افزایش بار ترافیکی، تردد انواع تریلر‌ها به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسدشدنی از ساعت ۱۳ تا ۲۴ روز چهارشنبه ۱۳ خردادماه در مسیر جنوب به شمال و از ساعت ۷ تا ۲۴ روز جمعه ۱۵ خردادماه در مسیر شمال به جنوب ممنوع خواهد شد.
وی همچنین از اعمال محدودیت ترافیکی در محور فشم خبر داد و گفت: از ساعت ۱۷ تا ۲۰ روز جمعه ۱۵ خردادماه، تردد در انتهای محور فشم (محدوده پل حاجی‌آباد و ابتدای پیچ آریانا) به صورت یک‌طرفه به سمت خروجی فشم انجام می‌شود.
سردار کرمی‌اسد در ادامه درباره محور قدیم رشت ـ قزوین اظهار کرد: در صورت افزایش حجم ترافیک، تردد انواع تریلر‌ها و کامیون‌ها به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسدشدنی از ساعت ۱۲ تا ۲۴ روز چهارشنبه ۱۳ خردادماه و از ساعت ۸ تا ۲۴ روز‌های پنجشنبه و جمعه ۱۴ و ۱۵ خردادماه در این محور ممنوع خواهد بود.
وی افزود: در محور آستارا ـ اردبیل و بالعکس نیز تردد انواع تریلر‌ها و کامیون‌ها به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسدشدنی از ساعت ۱۲ تا ۲۴ روز جمعه ۱۵ خردادماه ممنوع است.
رئیس پلیس راه راهور فراجا در پایان گفت: در محور قدیم قم ـ تهران و بالعکس نیز تردد انواع تریلرها، کامیون‌ها و کامیونت‌ها به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسدشدنی از ساعت ۵ تا ۱۲ روز پنجشنبه ۱۴ خردادماه ممنوع خواهد بود.
سردار کرمی‌اسد از رانندگان خواست پیش از آغاز سفر، آخرین وضعیت ترافیکی و محدودیت‌های اعمال‌شده را از مبادی رسمی پلیس راهور دریافت کرده و ضمن رعایت مقررات رانندگی، برای مدیریت زمان سفر و جلوگیری از توقف‌های غیرضروری برنامه‌ریزی لازم را انجام دهند.