خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 26 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترامپ: سکوت درباره ایران بهترین است؛ اما تحریم‌ها پابرجاست/ ایران: آمریکا دچار «شکست راهبردی» شده است

اعتماد | همه | دوشنبه، 11 خرداد 1405 - 21:18
رئیس‌جمهور آمریکا که دائما اظهارات ضدونقیضی را درباره تبادل پیام با ایران مطرح می‌کند، این بار مدعی شد که درباره این موضوع سکوت پیشه می‌کند!
ايران،آمريكا،سكوت،ادعا،صهيونيستي،رژيم،تعليق،غيرقانوني،مذاكرات

کد خبر: 775943 | ۱۴۰۵/۰۳/۱۱ ۲۱:۰۱:۱۶
«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا شامگاه دوشنبه در گفت‌وگو با رسانه خبری «ان‌بی‌سی نیوز» ادعا کرد: «درباره ایران بیش از حد صحبت کرده‌ایم و درباره تبادل پیام با ایران سکوت بهترین است.
البته سکوت به این معنی نیست که ما به حمله به ایران باز خواهیم گشت، اما ما تحریم را حفظ خواهیم کرد.»
به گزارش ایسنا، در حالی‌که نمایندگان و مقامات آمریکایی و همچنین رسانه‌های غربی جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران و اقدامات خصمانه ترامپ را «شکستی راهبردی» تلقی می‌کنند و دائما به توان نظامی و اقتدار جمهوری اسلامی ایران می‌پردازند، خود شخص ترامپ ادعا کرد که ایران «بازنده» است و واشنگتن «می‌تواند مدت زمان زیادی صبر کند».
وی افزود: «من هیچ چیزی از ایران مبنی بر تعلیق مذاکرات نشنیده‌ام و هیچ پاسخی از ایران در مورد گزارش‌های تعلیق مذاکرات دریافت نکرده‌ام.
به نظرم سکوت بهترین است.»
ایران و آمریکا پیشتر اعلام کرده‌ بودند برای دستیابی به تفاهم‌نامه پایان جنگ پیشرفت قابل توجهی حاصل شده است، اگرچه برخی مسائل برای نهایی کردن آن هنوز به بررسی بیشتری نیاز دارد.
ترامپ درباره تنگه هرمز که تحت کنترل ایران است، ادعا کرد که محاصره غیرقانونی خود را ادامه خواهد داد و تحریم‌ها علیه ایران پابرجا خواهند ماند.
در نتیجه آتش‌افروزی آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه و با تکرار حملات غیرقانونی علیه حاکمیت ملی و تمامیت ارضی ایران از ۹ اسفند ۱۴۰۴، مقامات جمهوری اسلامی ایران اعلام کردند کلیه تردد کشتی‌ها از این آبراه مهم بین‌المللی که در مجاورت آب‌های سرزمینی و خط ساحلی قلمرو ایران واقع شده است، باید با هماهنگی ایران انجام شود و کشتی‌های مرتبط با آمریکا و رژیم صهیونیستی و متحدان آن‌ها اجازه عبور نخواهند داشت.