خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صف کشیدن بازیکنان حاضر در یک جام جهانی برای گرفتن عکس با نیمار+فیلم

مشرق | ورزشی | دوشنبه، 11 خرداد 1405 - 14:59
بازیکنان تیم ملی پاناما از بازی دوستانه با برزیل به عنوان فرصتی برای گرفتن عکس یادگاری با نیمار استفاده کردند.
برزيل،بازي،تيم،پاناما،ملي،جام،فوتبال،جهاني

به گزارش مشرق، تیم ملی فوتبال برزیل بامداد امروز (دوشنبه - به وقت تهران) در دیداری دوستانه موفق شد در ورزشگاه ماراکانا واقع در شهر ریو دو ژانیرو با نتیجه ۶ بر ۲ پاناما را شکست دهد.
پس از سوت پایان این بازی اما اتفاق جالبی افتاد و بازیکنان تیم پاناما برای گرفتن عکس یادگاری با نیمار ستاره ۳۴ ساله سلسائو صف کشیدند.
نیمار به خاطر مصدومیت از ناحیه ساق پا در این بازی در ترکیب تیم ملی فوتبال برزیل حضور نداشت و تنها از کنار زمین نظاره‌گر بازی هم‌تیمی‌هایش بود.
کارلو آنچوتی سرمربی تیم ملی فوتبال برزیل در کنفرانس خبری پیش از این بازی بود که تأیید کرد که نیمار به طور حتم برزیل را در جام جهانی ۲۰۲۶ همراهی خواهد کرد و ابراز امیدواری کرد که به بازی اول مقابل مراکش در این رقابت‌ها برسد.
ستاره پیشین تیم‌های بارسلونا و پاری‌سن‌ژرمن تاکنون در ۱۲۸ بازی برای برزیل به میدان رفته و موفق به ثمر رساندن ۷۹ گل و ثبت ۵۹ پاس‌گل شده و او از هر دو حیث صاحب بهترین رکورد در تاریخ تیم ملی کشورش است.
او قرار است چهارمین حضورش در جام جهانی را تجربه کند.
برزیل در گروه C جام جهانی ۲۰۲۶ با تیم‌های مراکش، اسکاتلند و هائیتی همگروه است.
پاناما هم با غنا و انگلیس و کرواسی در گروه L قرار دارد.
در فیلم زیر می‌توانید صف کشیدن بازیکنان پاناما برای گرفتن عکس با نیمار را مشاهده کنید: