خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 25 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزش باد خیلی شدید در تهران

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 11 خرداد 1405 - 13:35
اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد: امروز و فردا در گستره استان تهران در بعضی ساعت‌ها وزش باد شدید تا خیلی شدید با احتمال طوفان گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.
باد،دماي،افزايش،وزش

باشگاه خبرنگاران جوان - بر پایه واکاوی الگو‌های همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش یابی طی پنج روز آینده آسمان استان تهران صاف تا کمی ابری در بعضی ساعت‌ها همراه با افزایش ابر و افزایش وزش باد پیش‌بینی می‌شود.
امروز و فردا (۱۱ و ۱۲ خردادماه) در گستره استان تهران در بعضی ساعت‌ها وزش باد شدید تا خیلی شدید با احتمال طوفان گرد و خاک و گاهی با کاهش کیفیت هوا و دید به‌ویژه در ساعت‌های بعد از ظهر و شب در بخش‌های جنوبی غربی و مرکزی مورد انتظار است همچنین در دامنه‌ها و ارتفاعات به‌ویژه در ارتفاعات بالادست گاهی رشد ابر و رگبار پراکنده باران پیش‌بینی می‌شود.
آسمان تهران فردا (۱۲ خردادماه) صاف تا کمی ابری در بعضی ساعت‌ها افزایش باد از بعد از ظهر وزش باد شدید گاهی گرد و خاک با حداقل دمای ۲۱ و حداکثر دمای ۳۲ درجه سانتیگراد و طی چهارشنبه (۱۳ خردادماه) صاف در بعضی ساعت‌ها افزایش باد گاهی گرد و خاک در شب قسمتی ابری با حداقل دمای ۲۳ و حداکثر دمای ۳۲ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.