خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 10 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سهمیه آسیایی زرد پوشان اصفهانی از دست رفت

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | یکشنبه، 10 خرداد 1405 - 20:04
باشگاه سپاهان موفق به دریافت مجوز حرفه‌ای نشد و نمی‌تواند در فصل بعد مسابقات باشگاهی آسیا حضور داشته باشد.
سپاهان،مجوز،باشگاه،آسيا،كميته،AFC

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم طایفه - باشگاه سپاهان بعد از عدم صورت مجوز حرفه‌ای به کمیته استیناف اعتراض کرد.
این کمیته همانند کمیته صدور مجوز حرفه‌ای رای به عدم صدور مجوز داد.
با این حال باشگاه سپاهان از کنفدراسیون فوتبال آسیا در این باره استعلام گرفت و AFC با درخواست سپاهان برای باز شدن سایت جهت بارگذاری مدارک مخالفت کرد.
بدین ترتیب سپاهان از کسب مجوز حرفه‌ای بازماند و نمی‌تواند در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا ٢ شرکت کند.
عدم شفافیت در صورت‌های مالی باعث شد تا سپاهان موفق به اخذ مجوز حرفه‌ای نشود.
بعد از اعتراض این باشگاه، روز گذشته جلسه کمیته استیناف برگزار شد، اما تایید همان رأی قبلی، طلایی پوشان را از مسابقات باشگاهی آسیا محروم کرد.
با توجه به تصمیم AFC و نپذیرفتن مدارک باشگاه سپاهان اکنون طبق جدول سه تیم گل گهر، چادرملو و پرسپولیس شانس حضور در آسیا را دارند که باید دید فدراسیون فوتبال چه تصمیمی می‌گیرد.