خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 10 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فراخوان جمع‌آوری خاطرات و روایات سفر رهبر شهید به کهگیلویه و بویراحمد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 10 خرداد 1405 - 17:38
یاسوج-معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، از برگزاری همایش ملی «امین ایران»خبر داد و از مردم خواست تا خاطرات، روایات به این حضور را جمع‌آوری و به دبیرخانه ارسال کنند.
همايش،ملي،كهگيلويه،بويراحمد،دبيرخانه،رهبر،ارسال،انقلاب،استان ...

به گزارش خبرنگار مهر، فتاح محمدی عصر یکشنبه در جلسه هماهنگی همایش «امین ایران» اظهار کرد: همایش ملی امین ایران، مقارن با 17خرداد ماه سال ۱۳۷۳ که سالگرد حضور رهبر معظم انقلاب در استان کهگیلویه و بویراحمد است، در تاریخ 20خرداد ماه سال جاری در سطح ملی برگزار خواهد شد.
وی افزود: دبیرخانه این همایش ملی، مکاتباتی را با استان‌هایی که رهبر معظم انقلاب سفر کرده و دیدارهای مردمی داشته‌اند، آغاز کرده است و کهگیلویه و بویراحمد از جمله این استان‌ها است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: رهبر شهید انقلاب در سفری که خردادماه سال ۱۳۷۳ به استان داشتند از مناطق روستایی و عشایری بازدید و دیداری با مردم در مناطقی مانند جلیل داشتند لذا از همه امکانات و ظرفیت‌ها استفاده شود تا خاطرات مردم از آن سال‌ها به خوبی ثبت و ضبط شود.
وی تاکید کرد: هدف از این همایش، جمع‌آوری یادگاری‌ها، روایتگری‌ها، خاطرات و صحنه‌های فرهنگی و هنری است که مردم استان‌ها از حضور رهبر شهید انقلاب به خاطر دارند.
رحمانی با تأکید بر اینکه این برنامه فرهنگی بیشتر با محوریت زنان، خانواده و کودکان برگزار می‌شود، از هم استانی‌ها درخواست کرد: در صورتی که هر یک از هموطنان، یادگاری، روایت یا خاطره‌ای قابل مستندسازی و انعکاس از حضور رهبری دارند، آن را جمع‌آوری کرده و به دبیرخانه همایش ملی امین ایران اسلامی ارسال کنند.
وی با اشاره به کوتاه بودن فرصت زمانی، از شهروندان خواست تا اسناد و خاطرات خود را سریعاً به دبیرخانه مستقر در مرکز صداوسیمای استان کهگیلویه و بویراحمد یا حوزه امور بانوان و خانواده استانداری ارسال کنند.
محمدی با بیان اینکه در صورت جمع‌آوری این اسناد فاخر، زمینه برای اعزام این عزیزان به محل برگزاری همایش در تهران فراهم خواهد شد، گفت: انتظار می‌رود با حساسیت و مشارکت مردم، بتوانیم تاریخ استان خود را به خوبی ثبت و ضبط کرده و برنامه‌ای مدون، دقیق و ارزشمند را به دبیرخانه همایش ملی ارسال کنیم.
وی تصریح کرد: مستندات و آثار جمع‌آوری شده حداکثر تا سه‌شنبه هفته آینده به تهران ارسال شود.