خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 10 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شیشه‌فروش: دود شرق اصفهان ناشی از آتش‌سوزی دپوی ضایعات سایت پسماند است

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 10 خرداد 1405 - 15:41
اصفهان-مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان بارد گمانه‌زنی‌ها درباره منشأ دودمشاهده‌شده درشرق اصفهان گفت:این دود مربوط به آتش‌سوزی درمحل نگهداری و دپوی ضایعات سایت پسماند شهرداری اصفهان است.
اصفهان،دود،پسماند،اطفاي،حريق

منصور شیشه‌فروش در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به انتشار دود در شرق اصفهان اظهار کرد: دود مشاهده‌شده در منطقه شرق اصفهان مربوط به آتش‌سوزی در محل نگهداری و دپوی ضایعات سایت پسماند شهرداری اصفهان واقع در گردنه زینل است.
وی افزود: با توجه به وزش باد، دود ناشی از این آتش‌سوزی همچنان به صورت لکه‌ای متصاعد می‌شود و از نقاط مختلف قابل مشاهده است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان اینکه عملیات اطفای حریق از ساعات ابتدایی آغاز شده است، تصریح کرد: تیم‌های آتش‌نشانی با ماشین‌آلات اطفاییه و تانکرهای آبرسان طی ۲۴ ساعت گذشته تا کنون در سایت پسماند مستقر هستند و عملیات اطفای حریق، لکه‌گیری و پاکسازی محل را در دستور کار دارند.
شیشه‌فروش تأکید کرد: عوامل عملیاتی در حال مهار کامل کانون‌های باقی‌مانده و جلوگیری از شعله‌ور شدن مجدد هستند و اقدامات لازم تا پایان پاکسازی و ایمن‌سازی محدوده ادامه خواهد داشت.