خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 10 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزش باد شدید در اصفهان تا پنج روز آینده ادامه دارد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 10 خرداد 1405 - 15:31
اصفهان- کارشناس مسئول پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: وزش باد شدید و گردوخاک در این استان تا پنج روز آینده ادامه دارد.
درجه،سلسيوس،دماي،صفر،بالاي

کامران طهماسبی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: آسمان استان طی پنج روز آینده، صاف تا قسمتی ابری است و گاهی وزش باد به نسبت شدید تا شدید و نفوذ گردوغبار پیش‌بینی می‌شود.
به گفته وی، همچنین احتمال خیزش گردوخاک محلی، کم شدن شعاع دید و کاهش کیفیت هوا وجود دارد.
کارشناس مسئول پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان با بیان اینکه از امروز به تدریج از میزان ابرناکی آسمان کاسته می‌شود، گفت: دمای هوا طی ۲۴ ساعت آینده در بیشتر مناطق به جز نیمه شرقی استان تغییر محسوسی ندارد.
وی با اشاره به اینکه در نیمه شرقی استان اصفهان دما 2 تا سه درجه سلسیوس کاهش می‌یابد، افزود: خور و بیابانک با بیشینه دمای ۴۰ درجه سلسیوس بالای صفر و میمه با کمینه دمای ۹ درجه بالای صفر به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین مناطق استان خواهند بود.
به گفته طهماسبی، دمای شهراصفهان در گرم‌ترین ساعات امروز به ۳۵ درجه سلسیوس بالای صفر و در خنک‌ترین ساعات بامداد فردا به ۱۸ درجه سلسیوس بالای صفر می رسد.