خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 09 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش ۱۰۰ لیتری دبی آب شرب تاکستان

مهر | استان‌ها | شنبه، 09 خرداد 1405 - 16:38
قزوین- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قزوین از افزایش ۱۰۰ لیتر بر ثانیه‌ای ظرفیت تأمین آب شرب شهر تاکستان خبر داد .
آب،تأمين،انتقال،تاكستان،شرب،عمليات،پروژه،خط،منابع

به گزارش خبرگزاری مهر، داراب بیرنوندی اظهار کرد: در راستای تأمین پایدار آب شرب و کاهش تنش آبی، عملیات اتصال منابع جدید تأمین آب به خط انتقال شهر تاکستان با موفقیت به پایان رسید.
وی افزود: این پروژه با تلاش نیروهای فنی امور آب و فاضلاب شهرستان تاکستان و با هدف ارتقای ظرفیت تأمین آب شهری اجرا شد و چندین منبع جدید آب به مدار بهره‌برداری وارد شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قزوین با تشریح جزئیات طرح بیان کرد: عملیات اجرایی این پروژه در نقاط مختلف خط انتقال و با استفاده از لوله‌های پلی‌اتیلن با اقطار ۲۰۰ و ۳۱۵ میلی‌متر انجام شد و منابع جدید به خط انتقال اصلی آب شرب شهر متصل شدند.
بیرنوندی ادامه داد: همزمان با اجرای این طرح، عملیات نصب و تعویض تجهیزات تخصصی شبکه نیز انجام شد که شامل نصب شیرهای یک‌طرفه، پروانه‌ای و ارتقای شیرآلات چدنی زبانه لاستیکی بود؛ تجهیزاتی که نقش مهمی در مدیریت فشار، کنترل جریان و کاهش هدررفت آب دارند.
وی با اشاره به نتایج اجرای این پروژه گفت: با بهره‌برداری از منابع جدید، دبی آب شرب شهر تاکستان ۱۰۰ لیتر بر ثانیه افزایش یافته که این موضوع نقش مؤثری در پایداری شبکه توزیع و تأمین آب مورد نیاز شهروندان در فصل گرم سال خواهد داشت.
مدیرعامل آبفای قزوین در پایان با تأکید بر اهمیت مدیریت مصرف آب خاطرنشان کرد: تأمین و انتقال آب نیازمند صرف هزینه‌های سنگین و تلاش شبانه‌روزی است، از این رو انتظار می‌رود شهروندان با مصرف بهینه و پرهیز از اسراف، در حفظ این سرمایه ارزشمند و مشترک مشارکت کنند.