خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 09 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار کارشناس فوتبال؛ خروج هافبک‌های تیم ملی از بازی با یک پاس ۴ متری!

مشرق | ورزشی | شنبه، 09 خرداد 1405 - 15:48
بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال ایران تاکید کرد دفاع تیمی ما در دیدار با گامبیا بیشتر از خط دفاعی ایراد داشت.
عملكرد،بازي،تيم،ملي،رضاييان،گامبيا،فريبا،هافبك،ايراد،توپ،بازيكن

به گزارش مشرق، بهتاش فریبا در مورد پیروزی ۳ بر یک تیم ملی برابر گامبیا در دیداری دوستانه گفت: شروع بازی نشان داد که دوری بازیکنان از مسابقه، روی آنها تاثیر منفی گذاشته و در واقع تیم ما در این شرایط به این دیدار دوستانه نیاز داشت.
شروع خوبی نداشتیم ولی با گذشت زمان شرایط بهتر شد.
در نیمه اول نه وینگر داشتیم، نه هافبک وسط و نه مهاجم نوک؛ نفراتی که در این پست‌ها بودند عملکرد خوبی نداشتند.
در نیمه دوم تعویض‌ها و جابجایی‌هایی صورت گرفت که شرایط را بهتر کرد.
گل‌هایی که زدیم روی کارهای ترکیبی از جمله پاس عرضی و کات‌بک بود و این امیدوار کننده است.
وی در مورد غیبت چند بازیکن مطرح حریف در این دیدار اظهار داشت: این موضوع که دست ما نبود.
گامبیا تیم بدی نبود و آنها در سرعت انتقال توپ عملکرد خوبی داشتند، امیدوارم تیم ملی در بازی بعدی بیشتر تحت فشار قرار بگیرد.
فریبا با اشاره به انتقادهایی که از عملکرد دفاعی تیم ملی در این مسابقه صورت گرفته، تصریح کرد: دفاع تیمی ما در این مسابقه بیشتر از خط دفاعی ایراد داشت.
زمانی که حریف توپ را در اختیار داشت، در جمع شدن خط هافبک ایراد داشتیم و آنها با راحتی پشت هافبک‌ها ما صاحب توپ می‌شدند.
در جام جهانی اگر این ایراد برطرف نشود، بازیکنان تکنیکی و رونده حریفان می‌توانند از این ضعف نهایت استتفاده را ببرند.
رزاقی‌نیا و عزت‌اللهی دو هافبک ما در عرض بازی می‌کردند و با یک پاس ۴ متری از بازی خارج می‌شدند، در صورتی که آنها باید در عمق بازی کنند.
بازیکن پیشین تیم ملی در خصوص عملکرد مهدی طارمی در این بازی گفت: او عملکرد خوبی داشت و جدا از اینکه یک گل زد، در یکی از گل‌های ایران هم نقش داشت.
طارمی آنقدر تجربه دارد که بتواند در جام جهانی بازیکن موثری برای ایران باشد، رامین رضاییان هم عملکرد خوبی داشت و گل محشری به ثمر رساند.
او به خوبی بلد است جاگیری کند و در فولاد خوزستان هم عملکرد خوبی داشت.
رضاییان به دلیل بدسلیقگی از استقلال جدا شد، با اینکه در سمت راست صالح حردانی حضور داشت ولی استقلال می‌توانست یک خط جلوتر از رضاییان استفاده کند.
فریبا خاطرنشان کرد: آریا یوسفی هم در بازی با گامبیا عملکرد خوبی داشت.
او میل به حمله دارد، خوب درگیر می‌شود و قدرت شوتزنی و گلزنی بالایی دارد.