سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرماندار بندرلنگه: برخی از منازل دچار خسارت جدی شده اند

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 01 مرداد 1398 - 08:40
صبح امروز شهر بندرکنگ از توابع شهرستان بندرلنگه با سه زمین‌لرزه متوالی همراه بود که سبب خساراتی به روستاهای اطرافش شد.
بندرلنگه،شهرستان،ريشتر،مقياس،ساعت

صبح امروز شهر بندرکنگ از توابع شهرستان بندرلنگه با سه زمین‌لرزه متوالی همراه بود که سبب خساراتی به روستاهای اطرافش شد.
به گزارش ایسنا، سه زلزله به بزرگی 4.9 در مقیاس ریشتر در ساعت 3:29، 3.5 در مقیاس ریشتر در ساعت 3:50 و 3.3 در مقیاس ریشتر در ساعت 3:56 صبح امروز شهر بندرکنگ از توابع شهرستان بندرلنگه را لرزاند.
در همین خصوص فرماندار شهرستان بندرلنگه در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از بامداد امروز در پی وقوع زمین‌لرزه نیز بنده به همراه سایر مسئولین در محل حوادث رخ‌داده حاضر شدیم.
علی نکویی با بیان اینکه این زمین‌لرزه در شهر بندرلنگه، بندر کنگ و روستای حمیران احساس شد، تصریح کرد: در پی وقوع زمین‌لرزه ۴.۹ ریشتری، در روستای حمیران شهرستان بندرلنگه مناره یکی از مساجد تخریب و برخی از منازل این روستا دچار خسارت جدی شده‌اند.
وی با اشاره به اینکه منازل تخریب‌شده همگی ساخت گلی یا چوبی داشته‌اند، خاطرنشان کرد: تیم‌های ارزیاب مشغول برآورد خسارت هستند.
انتهای پیام