خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 20 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیر خزانه‌داری آمریکا هم عمان را تهدید کرد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | پنجشنبه، 07 خرداد 1405 - 20:11
اسکات بسنت می‌گوید اگر عمان قصد داشته باشد در اعمال عوارض بر کشتی‌ها در تنگه هرمز با ایران همکاری کند، مجازات می‌شود.
هرمز،تنگه،عمان،آمريكا،عوارض،مستقيم،مجازات،ايالات

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - وزیر خزانه‌داری آمریکا روز پنجشنبه لفاظی‌های خود را علیه عمان گسترش داد و گفت اگر کشوری به صورت مستقیم یا غیر مستقیم در وضع عوارض در تنگه هرمز نقض داشته باشد، مجازات می‌شود.
اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا در شبکه اجتماعی ایکس، نوشت: «دولت ایالات متحده هیچ تلاشی را برای وضع سیستم عوارض در تنگه هرمز تحمل نخواهد کرد.
به ویژه عمان باید بداند که خزانه‌داری ایالات متحده به شدت هر بازیگری را که - مستقیم یا غیرمستقیم - در تسهیل عوارض تنگه هرمز دخیل باشد، هدف قرار خواهد داد و هر شریکی که مایل به این کار باشد، مجازات خواهد شد».
شب گذشته دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا گفت که اگر عمان قصد داشته باشد به همراه ایران تنگه هرمز را کنترل کند، «منفجر خواهد شد».
این اظهارات قابل توجه در جریان جلسه کابینه در کاخ سفید مطرح شد، زمانی که از ترامپ پرسیده شد که آیا توافق کوتاه مدتی را که به عمان اجازه می‌دهد تنگه هرمز را به همراه ایران کنترل کند، می‌پذیرد یا خیر.
شایان ذکر است که آمریکا هیچ پایگاه نظامی دائمی در عمان ندارد، اما توافق‌نامه‌های دسترسی راهبردی با این کشور دارد که به نیرو‌های آمریکایی اجازه می‌دهد از چندین فرودگاه و بندر دریایی برای تدارکات، سوخت‌گیری و عملیات منطقه‌ای استفاده کنند.
منبع: رویترز