خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 20 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حماس: ترور فرماندهان اراده مقاومت را تضعیف نخواهد کرد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 06 خرداد 1405 - 19:23
جنبش حماس به ترور فرمانده برجسته در غزه واکنش نشان داد و گفت که خون شهدا در نهایت پیروزی باشکوهی را برای مقاومت رقم خواهد زد.
حماس،فرماندهان،ترور،شهادت،مقاومت

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - جنبش مقاومت اسلامی در بیانیه‌ای از شهادت «محمد عوده ابوعمرو» از فرماندهان ستاد کل گردان‌های عزالدین القسام و رئیس واحد اطلاعات نظامی آن خبر داد.
به گفته حماس، این فرمانده به همراه همسر و دو فرزندش در عملیات «ترور بزدلانه» صهیونیست‌ها در شهر غزه به شهادت رسیده است.
حماس تاکید کرد که ترور فرماندهان آن نمی‌تواند عزم رزمندگان آن را تضعیف کند و اراده مقاومت را در ملت فلسطین نخواهد شکست.
به گفته حماس، خون رهبران و همه شهدا «پیروزی باشکوهی» را رقم خواهد زد و شکست رژیم صهیونیستی را تسریع خواهد کرد.
منبع: شهاب نیوز