خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 20 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زیاده‌خواهی آمریکا در مذاکرات؛ خروج اورانیوم غنی‌شده و اجازه حمله به لبنان

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 06 خرداد 1405 - 10:56
آمریکا با طرح دو شرط خروج ذخایر اورانیوم از کشور و تضمین آزادی عمل رژیم اسرائیل برای حمله به لبنان، درحال فشار آوردن به مذاکرات است.
مقام،ايران،ذخاير،توافق،خبرگزاري،آسوشيتدپرس،تروريستي

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از یک مقام منطقه‌ای گزارش داد که آمریکا خواهان آزادی عمل رژیم تروریستی اسرائیل برای حمله به لبنان است، در حالی که ایران با این موضوع مخالفت می‌کند.
این خبرگزاری به نقل از یک مقام آمریکایی ادعا کرد که توافق احتمالی، باید حق رژیم تروریستی اسرائیل را برای اقدام علیه تهدیدات قریب‌الوقوع در چارچوب «دفاع از خود» تضمین کند.
درباره مفاد این توافق احتمالی، یکی از مسئولان مذاکرات مدعی شد که آمریکا از طریق معافیت‌های تحریمی به ایران اجازه خواهد داد نفت خود را بفروشد، مشروط بر اینکه طی یک بازه زمانی ۶۰ روزه، درباره کاهش تحریم‌ها و آزادسازی میلیارد‌ها دلار از دارایی‌های بلوکه‌شده ایران مذاکره شود.
بر اساس ادعای مقامات منطقه‌ای، تهران بموجب این توافق با واگذاری ذخایر اورانیوم خود موافقت خواهد کرد.
یک مقام که مستقیما در جریان مذاکرات قرار دارد به این خبرگزاری گفت که سازوکار واگذاری این ذخایر ظرف ۶۰ روز بررسی خواهد شد؛ وی افزود احتمال دارد بخشی از آن رقیق‌سازی شده و بخش باقی‌مانده به کشور دیگری منتقل شود.
به گزارش آسوشیتدپرس، یک مقام آمریکایی تأکید کرده است که اگر ایران ذخایر خود را واگذار نکند، هیچ‌گونه کاهشی در تحریم‌ها اعمال نخواهد شد.
منبع: الجزیره