خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 20 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چین: توافق پایان جنگ علیه ایران برای تایید به شورای امنیت ارائه می‌شود

مشرق | بین‌الملل | چهارشنبه، 06 خرداد 1405 - 09:35
وزیر خارجه چین گفت که توافق احتمالی برای پایان جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران، پس از نهایی شدن، با هدف برخورداری از اعتبار برای تایید به شورای امنیت سازمان ملل ارائه خواهد شد.
امنيت،شوراي،ملل،چين

به گزارش مشرق، وانگ یی، وزیر خارجه چین پس از برعهده گرفتن ریاست جلسه شورای امنیت ۱۵ عضوی در سازمان ملل در نیویورک به خبرنگاران، گفت: امیدواریم طرف‌های مربوطه به تلاش برای آتش‌بس پایبند بمانند و همچنان با رویکردی میانه‌رو به یکدیگر نزدیک شوند تا صلح هرچه زودتر به خاورمیانه بازگردد.
به گزارش رویترز، وزیر امور خارجه چین همچنین اظهار کرد.
ما معتقدیم زمانی که توافق حاصل شود، برای برخورداری از مشروعیت و اعتبار، به شورای امنیت سازمان ملل ارائه خواهد شد.
وی تاکید کرد: شورای امنیت که مسئول حفظ صلح و امنیت بین‌المللی است، باید وارد عمل شود و مسئولیت‌های خود را بر عهده بگیرد.
چین در ماه مه ریاست دوره‌ای شورای امنیت سازمان ملل را بر عهده دارد.