خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 05 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قطر ادعای پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به ایران را تکذیب کرد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 05 خرداد 1405 - 09:54
سخنگوی وزارت خارجه قطر گزارش‌ها درباره پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری دوحه به ایران برای تضمین توافق با آمریکا را «بی‌اساس» خواند.
قطر،ايران،توافق،جنگ،منطقه،دوحه،ديپلماتيك،جانبه،سخنگوي

باشگاه خبرنگاران جوان - ماجد الانصاری، سخنگوی وزارت خارجه قطر، روز سه‌شنبه در پستی در پلتفرم ایکس گزارش‌ها مبنی بر پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری دوحه به ایران برای تضمین توافق با ایالات متحده را «بی‌اساس» خواند و خاطرنشان کرد که این ادعا‌ها توسط طرف‌هایی منتشر می‌شود که به دنبال تخریب توافق و تضعیف تلاش‌های دیپلماتیک با هدف کاهش تنش و ارتقای ثبات در منطقه هستند.
براساس گزارش شبکه خبری الجزیره، وی تأکید کرد که تلاش‌های دیپلماتیک قطر، که با هماهنگی شرکای منطقه‌ای انجام می‌شود، شناخته شده و شفاف است.
سخنگوی وزارت خارجه قطر همچنین افزود: «این روایت‌ها چیزی جز تلاش‌های ناامیدانه برای خدشه‌دار کردن اعتبار دولت قطر به عنوان یک بازیگر بین‌المللی معتبر در روند صلح نیست.»
این اظهارات در شرایطی مطرح می‌شود که پیش‌تر چنین شایعاتی در فضای مجازی منتشر شده بود.
شایان ذکر است، هیات سیاسی ایران به سرپرستی محمدباقر قالیباف روز دوشنبه در چارچوب مسائل دو جانبه و حل و فصل اختلافات اساسی با طرف آمریکایی برای دستیبابی به یک چارچوب مشخص که به خاتمه جنگ در منطقه بینجامد راهی دوحه قطر شد.
گفتنی است هیاتی عالی رتبه نیز هفته گذشته در سکوت خبری به ایران سفر و با مقامات کشورمان دیدار کرد.
به جز پاکستان که میانجی اصلی میان ایران و آمریکاست، کشور‌های دیگر منطقه با توجه به درگیری منافع‌شان در جنگ یک جانبه آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران مساعی جمیله خود را به کار گرفته‌اند تا گره‌های کور بر سر توافق برای پایان جنگ را باز کنند.