خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سازمان ملل خواستار توقف تخریب خانه‌های فلسطینیان در قدس شد

ایسنا | بین‌الملل | دوشنبه، 31 تیر 1398 - 22:40
هماهنگ‌کننده صلح سازمان ملل در خاورمیانه به عملیات تخریب خانه‌های فلسطینیان در محله صور باهر در شرق قدس اشغالی واکنش نشان داد.
فلسطينيان،تخريب،باهر،صور

هماهنگ‌کننده صلح سازمان ملل در خاورمیانه به عملیات تخریب خانه‌های فلسطینیان در محله صور باهر در شرق قدس اشغالی واکنش نشان داد.
به گزارش ایسنا، به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، نیکولای ملادینوف در توئیتی نوشت، به رغم درخواست‌ها از رژیم صهیونیستی برای توقف عملیات تخریب خانه‌های فلسطینیان، تخریب‌های اخیر در محله صور باهر موجب آواره شدن ده‌ها خانواده فلسطینی شد.
ملادینوف افزود، هیچ حجمی از کمک‌های بشردوستانه نمی‌تواند رنج و محنت‌های این افراد را جبران کند.
وی خواستار توقف فوری تخریب خانه‌های فلسطینیان شد.
در عملیات اخیر ارتش رژیم صهیونیستی در محله صور باهر در قدس اشغالی، بیش از ۱۰۰ واحد مسکونی و خانه فلسطینیان تخریب شده که در پی آن ده‌ها نفر آواره و بی‌سرپناه شدند.
انتهای پیام