خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 04 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

داداشی: خراسان شمالی درگیر طوفان گردوخاک و رعدوبرق می‌شود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 04 خرداد 1405 - 15:05
بجنورد- مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی گفت: با صدور هشدار نارنجی، وزش باد شدید، گردوخاک، رعدوبرق و احتمال تگرگ تا سه‌شنبه در اغلب مناطق استان پیش‌بینی می‌شود.
احتمال،هواشناسي،خراسان،شمالي،رعدوبرق،گردوخاك،داداشي،تگرگ

نوربخش داداشی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان شمالی برای روزهای دوشنبه و سه‌شنبه صادر شده است.
وی افزود: بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی، افزایش شیب فشاری و رشد ابرهای همرفتی موجب وزش باد شدید تا بسیار شدید، احتمال طوفان گردوخاک، رعدوبرق و در برخی نقاط رگبار باران همراه با احتمال تگرگ خواهد شد.
مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی بیان کرد: این سامانه از بعدازظهر دوشنبه آغاز شده و تا بعدازظهر سه‌شنبه ادامه خواهد داشت.
داداشی ادامه داد: وزش باد شدید و احتمال طوفان گردوخاک در اغلب مناطق استان پیش‌بینی شده و رگبار باران و رعدوبرق نیز بخش‌هایی از شهرستان‌های شیروان، فاروج، بجنورد، شمال شرق اسفراین و شمال بام و صفی‌آباد را تحت تأثیر قرار می‌دهد.
وی تصریح کرد: کاهش دید، اختلال در ترددهای جاده‌ای، احتمال آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب و سیلابی شدن مسیل‌ها، آسیب ناشی از صاعقه و تگرگ، سقوط اجسام از ارتفاع و خسارت به سازه‌های موقت و محصولات کشاورزی از جمله اثرات این سامانه خواهد بود.
مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی گفت: شهروندان از سفرهای غیرضروری، توقف در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها و فعالیت‌های کوهنوردی و طبیعت‌گردی خودداری کنند و نسبت به استحکام سازه‌های موقت و رعایت نکات ایمنی در فعالیت‌های عمرانی توجه جدی داشته باشند.