خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 03 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گشتاسبی: مردم کردستان در دفاع از انقلاب ذره‌ای کوتاه نیامدند

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 03 خرداد 1405 - 22:24
سنندج- فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) گفت: مردم کردستان در فتنه‌ها و جنگ ترکیبی دشمن ثابت کردند در دفاع از انقلاب اسلامی، ولایت و تمامیت کشور ذره‌ای کوتاه نخواهند آمد.
اسلامي،انقلاب،حضور،دشمنان،كردستان،ملت،ايران،خرمشهر،آزادسازي، ...

به گزارش خبرنگار مهر، سردار امان الله گشتاسبی شامگاه یکشنبه در مراسم سالروز آزادسازی خرمشهر و گرامیداشت شهدای جنگ رمضان که همزمان با تجمع شبانه مردم سنندج در میدان آزادی این شهر برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل و شهدای انقلاب اسلامی اظهار کرد: مردم نجیب، انقلابی و قهرمان کردستان همواره در دفاع از انقلاب اسلامی پیشگام بوده‌اند و حضور پرشور آنان در این شب‌ها جلوه‌ای از وفاداری به نظام اسلامی است.
وی با قدردانی از حضور اقشار مختلف مردم، علما، نخبگان، پیشمرگان، خانواده‌های شهدا و مسئولان استان افزود: حضور مقتدرانه مردم سنندج در بیش از ۸۰ شب گذشته نشان‌دهنده عزم و اراده ملت ایران در حمایت از انقلاب اسلامی و مقابله با توطئه‌های دشمنان است.
فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) ادامه داد: هر شب که از طریق رسانه ملی تصاویر این اجتماعات را مشاهده می‌کردم، آرزو داشتم در کنار مردم کردستان حضور پیدا کنم و امروز خداوند این توفیق را نصیب من کرد.
وی با اشاره به سالروز آزادسازی خرمشهر بیان کرد: دفاع مقدس و آزادسازی خرمشهر برگ زرینی در تاریخ انقلاب اسلامی است و ملت ایران با مقاومت و ایثار توانستند توطئه دشمنان را خنثی کنند.
سردار گشتاسبی تصریح کرد: انقلاب اسلامی از ابتدای پیروزی تاکنون همواره در معرض دشمنی‌ها، تحریم‌ها و توطئه‌های استکبار جهانی قرار داشته اما به برکت رهبری امامین انقلاب و حضور مردم، این نظام مقتدرانه مسیر خود را ادامه داده است.
وی با اشاره به تلاش دشمن برای ایجاد ناامنی در مناطق غرب و شمال غرب کشور گفت: دشمنان تصور می‌کردند در حوادث اخیر و جنگ ترکیبی موسوم به «جنگ رمضان» می‌توانند از استان‌های کردستان و آذربایجان آشوب را آغاز کنند اما مردم این مناطق در کنار نیروهای مسلح، سپاه، بسیج، مرزبانی و انتظامی توطئه آنان را ناکام گذاشتند.
فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) خاطرنشان کرد: مردم کردستان با بصیرت و شعور انقلابی خود ثابت کردند با وجود همه مشکلات و فشارها، پای اصول، ارزش‌ها و انقلاب اسلامی ایستاده‌اند و دشمن را مأیوس کرده‌اند.
وی رمز موفقیت جمهوری اسلامی را وجود ولایت فقیه، حضور مردم در صحنه و وحدت و انسجام ملی دانست و گفت: ملت ایران با تکیه بر این مؤلفه‌ها در برابر فشارهای استکبار جهانی ایستادگی کرده و خواهد کرد.
سردار گشتاسبی در پایان تأکید کرد: ملت ایران و نیروهای مسلح مقتدر جمهوری اسلامی اجازه نخواهند داد دشمنان به اهداف خود برسند و آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه با شکست مواجه خواهند شد.