خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 03 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ایران اقدام تروریستی در پاکستان را به شدت محکوم کرد

مهر | سیاسی | یکشنبه، 03 خرداد 1405 - 20:05
سخنگوی وزارت امور خارجه، اقدام تروریستی در راه آهن کویته پاکستان را که به جان باختن و مجروح شدن تعداد زیادی از شهروندان پاکستانی انجامید، به شدت محکوم کرد.
تروريسم،تروريستي،سخنگوي،تأكيد،مبارزه

به گزارش خبرگزاری مهر، اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه، اقدام تروریستی در راه آهن کویته را که به جان باختن و مجروح شدن تعداد زیادی از شهروندان پاکستانی انجامید، به شدت محکوم کرد.
سخنگوی وزارت امور خارجه ضمن ابراز تسلیت به خانواده جان‌باختگان و آرزوی بهبودی برای مجروحان، با مردم و دولت پاکستان اعلام همبستگی کرد و تأکید نمود که جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از قربانیان اصلی تروریسم و کشوری که همواره در خط مقدم مبارزه با تروریسم قرار داشته است، مقابله با پدیده شوم تروریسم را مسئولیتی بین‌المللی می‌داند و بر همکاری و هماهنگی کشورهای همسایه برای مبارزه مستمر با گروه‌های تروریستی و پشتیبانان آنها تأکید می‌کند.