خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 03 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حضور پرشور مردم و آمادگی رزمندگان توطئه‌ها را ناکام گذاشت

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 03 خرداد 1405 - 16:43
ساری - نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به اذعان صریح واشنگتن و تل‌آویو به حمایت مالی و تسلیحاتی از اخلالگران گفت: حضور پرشور مردم در صحنه و آمادگی رزمندگان، توطئه‌ها را ناکام گذاشت.
خرمشهر،امنيت،نيروهاي،يگان،رزمندگان،مازندران،روحيه،محمدي،آمادگي

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی عصر یکشنبه در دیدار با فرماندهان و کارکنان یگان ویژه استان مازندران، با گرامیداشت سوم خرداد سالروز فتح خرمشهر، اظهار کرد: دشمنان انتظار داشتند در نبرد اخیر، عوامل خود را به میدان بیاورند اما هوشیاری مردم و آمادگی رزمندگان ولایتمدار، اجازه عرض‌اندام به سرمایه‌های اسرائیل و مزدوران غرب را نداد.
وی با استناد به اعترافات علنی آمریکا و رژیم صهیونیستی در پشتیبانی از مخلان امنیت، افزود: امروز دو جبهه استکبار جهانی و صهیونیسم بین‌الملل، همزمان در یک میدان مقابل وارثان امیرالمؤمنین (ع) صف‌آرایی کرده‌اند، اما شما نیروهای امنیتی و رزمندگان با روحیه جهادی، بیش از ۱۶ پایگاه آنان را منهدم و آنان را به عقب راندید.
نماینده ولی فقیه در مازندران با تجلیل از نقش نیروهای یگان ویژه، تصریح کرد: همان نسلی که خرمشهر را آزاد کرد، امروز نیز امنیت پایدار کشور را رقم می‌زند.
اگر شما در آن روز بودید همان حماسه را می‌آفریدید و اگر فاتحان خرمشهر امروز حضور داشتند، همین اقتدار و امنیت را به ارمغان می‌آوردند.
آیت‌الله محمدی لائینی در پایان ضمن دعا برای سلامت و توفیق روزافزون نیروهای امنیتی، آنان را سربازان دین، کشور و نظام جمهوری اسلامی خواند و تأکید کرد: استمرار روحیه ایمانی، انس با قرآن و آمادگی رزمی، رمز ادامه این پیروزی‌ها و «زدن بر دهان دشمن» خواهد بود.