خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 03 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تصمیم جدیدی درباره امتحانات نهایی اتخاذ نشده است/ دانش‌آموزان نگران نباشند

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | یکشنبه، 03 خرداد 1405 - 14:57
معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد: فعلا هیچ‌گونه تصمیم‌گیری جدیدی درباره نحوه برگزاری امتحانات نهایی دانش‌آموزان پایه‌های یازدهم و دوزادهم اتخاذ نشده است.
امتحانات،حضوري،بخشنامه

باشگاه خبرنگاران جوان - مصطفی آذرکیش گفت: برای تصمیم‌گیری در خصوص نحوه برگزاری حضوری و یا غیرحضوری امتحانات یازدهم و دوازدهمی‌ها، آموزش و پرورش منتظر شرایط کشور است لذا برگزاری امتحانات نهایی و حضوری شدن امتحانات حداقل دو هفته یا ۱۵ روز بعد از عادی شدن شرایط کشور خواهد بود.
وی تاکید کرد: فعلا تصمیم جدیدی در این باره اتخاذ نشده و بخشنامه فعلا همان بخشنامه قبلی است که به آن اشاره کردم لذا دانش آموزان نگران نباشند چرا که آموزش و پرورش در کنار خانواده‌هاست و اطلاع‌رسانی در این زمینه توسط وزارتخانه صورت می‌گیرد.
منبع: ایسنا