خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 03 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاندیداهای ریاست و نواب رئیسی مجلس مشخص شدند

مهر | سیاسی | یکشنبه، 03 خرداد 1405 - 14:16
قرار است فردا انتخابات هیئت رئیسه مجلس برگزار شود که تاکنون دو نماینده برای ریاست مجلس و شش نماینده برای نواب رئیسی مطرح شده‌اند.
نماينده،مجلس،هيئت،رئيسه،نيكزاد،جباري،محمدباقر،قاليباف،حميدرضا

به گزارش خبرنگار مهر، انتخابات هیئت رئیسه در سومین سال فعالیت مجلس دوازدهم فردا (دوشنبه ۴ خرداد ماه) برگزار خواهد شد.
طبق شنیده‌ها، تا این لحظه محمدباقر قالیباف نماینده تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس و عثمان سالاری نماینده تربت‌جام، باخزر، تایباد و صالح‌آباد، به عنوان کاندیداهای ریاست مجلس معرفی شده‌اند.
یکی دیگر از کرسی‌هایی که هر سال رقابت تنگاتنگی بین کاندیداها برای آن شکل می‌گیرد، نواب رئیسی مجلس است.
تاکنون حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده شاهین‌شهر، برخوار و میمه، حمیدرضا حاجی‌بابایی نماینده همدان و فامنین، علی نیکزاد نماینده اردبیل، نمین و سرعین، علیرضا منادی‌سفیدان نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو، رضا جباری نماینده مسجد سلیمان، لالی، هفتگل و اندیکا و عبدالرضا مصری نماینده کرمانشاه برای تصدی آن اعلام حضور کرده‌اند.
طبق آئین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، اعضای هیئت رئیسه برای مدت یک سال با رأی مستقیم نمایندگان انتخاب می‌شوند.
ترکیب هیئت رئیسه شامل یک رئیس، دو نایب رئیس، شش دبیر و سه ناظر است که هیئت رئیسه دائم برای یک سال اداره امور مجلس را بر عهده خواهد داشت.
در حال حاضر، محمدباقر قالیباف، علی نیکزاد، حمیدرضا حاجی‌بابایی، مجتبی بخشی‌پور، احمد نادری، روح الله متفکرآزاد، عباس پاپی‌زاده، رضا جباری، صدیف بدری، حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی، عباس گودرزی و سید جلیل میرمحمدی اعضای هیئت رئیسه مجلس هستند.