خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 02 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هفتمین نمایشگاه مجازی کتاب تهران تمدید شد

مشرق | فرهنگی و هنری | شنبه، 02 خرداد 1405 - 16:56
با توجه به استقبال گسترده مردم کتابخوان ایران و درخواست ناشران، مدت زمان برگزاری هفتمین نمایشگاه مجازی کتاب تهران دو روز تمدید شد.
تمديد،نمايشگاه،كتاب،مجازي،ناشران،برگزاري،پايان

به گزارش مشرق،با توجه به استقبال گسترده مردم کتابخوان ایران و درخواست ناشران، مدت زمان برگزاری هفتمین نمایشگاه مجازی کتاب تهران دو روز تمدید شد.
محسن جوادی؛ معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از تمدید دو روزه هفتمین نمایشگاه مجازی کتاب تهران خبر داد و گفت: این رویداد از ۲۶ اردیبهشت‌ (۱۴۰۵) آغاز شد و قرار بود شنبه دوم خرداد به کار خود پایان دهد، اما با توجه به استقبال پرشور مخاطبان از سراسر ایران و درخواست ناشران تصمیم گرفتیم تا مدت زمان برگزاری آن را تمدید کنیم.
وی افزود: با توجه به حجم بالای سفارش‌های ثبت شده و تقاضاهایی که از سوی مردم، ناشران و همچنین مسئولان برخی از نهادهای فرهنگی دریافت کردیم، تصمیم گرفته شد تا این رویداد تا پایان روز دوشنبه مورخ چهارم خرداد (۱۴۰۵) به کار خود ادامه دهد.
جوادی برگزاری این نمایشگاه را گامی مهم در مسیر عدالت دسترسی به کتاب توصیف کرد و افزود: داده‌های حاصل از این دوره، مبنای ارزشمندی برای برنامه‌ریزی‌های آتی در بسترهای مجازی و فیزیکی خواهد بود.
معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان خطاب به خریداران گفت: این تمدید فرصتی طلایی برای انتخاب دقیق‌تر کتاب‌هاست؛ لذا از تمامی علاقه‌مندان تقاضا داریم فرآیند خرید خود را به ساعات پایانی